1asig.ro
1asig.ro

Top 10 pagini romanesti de Facebook dedicate asigurarilor

5 min. / 1.540 cuvinte
Conform ierarhiei realizate de serviciul de monitorizare Facebrands, prima pagina de Facebook dedicata domeniului asigurarilor apartine portalului Asiguratorii.ro si are 190.663 de fani. Aceasta ocupa, la inceputul lunii decembrie a.c, locul al saselea in topul realizat de Facebrands pentru categoria "Banci si servicii financiare".

A doua pagina ca popularitate, cea apartinand OMNIASIG VIG, a crescut cu aproximativ 1.000 de fani fata de luna iunie 2015, ocupand pozitia 10 in categoria "Banci si servicii financiare" (fata de locul 11 in luna iunie).

A treia pagina dedicata asigurarilor din topul Facebrands ramane in continuare cea a asiguratorului GROUPAMA, aflata pe locul 17, cu 42.768 like-uri. AEGON Romania a este a patra cea mai populara, cu 37.627 de fani.NN (31.540) este clasat pe locul 24 in clasamentul financiar, insa pagina este una internationala, cifra fiind preluata din Facebook Insights.

Facebrands.ro reprezinta o platforma de monitorizare a paginilor de Facebook din Romania, aceasta realizand, in fiecare zi, topul paginilor romanesti de pe aceasta retea de socializare. Pentru a aparea pe site-ul si in topul Facebrands, o pagina de Facebook trebuie inscrisa pe site.

Paginile dedicate domeniului asigurarilor din Romania sunt incadrate la categoria "Banci si servicii financiare", care include, in momentul de fata, 168 de pagini din cele 30.377 de pagini si aplicatii inscrise* in total in serviciu.

*la data de 8 decembrie 2015

3.245 accesari