1asig.ro
1asig.ro

Ti-ai rezervat locul la "IIF 2019 - MOTOR INSURANCE - the innovation challenge"?

5 min. / 1.540 cuvinte
Asigurarile auto nu sunt doar una dintre principalele linii de business ale companiilor de profil, ci si principalul punct de interactiune cu domeniul asigurarilor pentru o foarte mare parte dintre consumatori. In multiple piete, reputatia industriei de asigurari depinde in mare masura de "prima impresie" produsa asupra celui mai mare grup de clienti: posesorii de autovehicule.

PROMO


Preturi corecte, accesibilitate, o administrare eficienta a daunelor, servicii oferite aditional care sa creasca si gradul de siguranta rutiera sunt doar cateva dintre aspectele relatiei consumator-asigurator prin care, folosind noile tehnologii, companiile ar putea castiga avantaje competitionale si a-si creste gradul de retentie a clientilor.

Cu toate acestea, inovatiile tehnologice ar trebui sa fie implementate in mod echilibrat, tinandu-se cont atat de oportunitatile extraordinare, cat si de provocarile inerente aduse de acestea. Conferinta "IIF 2019 - MOTOR INSURANCE - the innovation challenge", care se va desfasura pe 8 aprilie a.c., la Viena, va aduce in dezbatere ambele aspecte ale procesului decizional.

Printre vorbitorii care au confirmat deja prezenta la eveniment se numara:
  • Matteo CARBONE, Founder and Director, IoT Insurance Observatory, Italy
  • Christian KREUTZER, Head Market Underwriting CEE, Swiss Re
  • Jurgen PALMBERGER, Head for Motor Insurance Business, VIG
  • Madalin ROSU, Presedinte BAAR, Romania
  • Mariusz WICHTOWSKI, General Manager, Polish Motor Insurers' Bureau
  • Cees WERFF, CEO, CCN-Claims Corporation Network, Netherlands
  • Ilijana JELEC, Member of the Board, HANFA, Croatia
  • Michael THELMEIER, International Insurance Consultant
Conferinta "IIF 2019 - MOTOR INSURANCE - the innovation challenge" este sustinuta de VIENNA Insurance Group - VIG si JLT Re, in calitate de Parteneri Oficiali, precum si de FRISS, in calitate de Partener Principal.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului. Rezerva-ti locul acum!

810 accesari