1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Te descurci iarna in trafic? Fa testul si afla!

Tu cat de bine conduci iarna? Raspunde la intrebari si afla daca esti un sofer pregatit pentru sezonul rece! Poti castiga unul dintre cele trei kit-uri utile sofatului pe timp de iarna.

Astfel, in cadrul campaniei "Iarna, la volan" toti soferii (dar si pietonii) sunt invitati sa participe la sondajul-concurs "Te descurci iarna in trafic?", care le testeaza cunostintele privind masurile de siguranta in trafic pe timp de iarna si le readuce aminte de principalele recomandari in acest sens.

Cei care participa la sondaj si dau apoi SHARE rezultatului pe pagina personala de Facebook vor fi inclusi automat intr-o tragere la sorti pentru 3 premii constand in kituri utile sofatului pe timp de iarna (care includ lopata, sare, lichid de parbriz de iarna, spray de dezghetat incuietorile, racleta curatat parbriz).

Click aici pentru a participa la sondajul concurs!

Concursul se desfasoara intre 19 decembrie 2017 si 9 ianuarie 2018, inclusiv. Castigatorii vor fi anuntati pe 10 ianuarie. Click aici pentru a citi regulamentul integral al concursului!



Despre "Iarna, la volan"

Campania "Iarna, la volan" este derulata, pentru al doilea an consecutiv, de GENERALI Romania si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, avand loc intre 11 si 24 decembrie a.c. Demersul este sustinut de Partenerii Media RFI Romania, 9am.ro, wall-street.ro, ziuaveche.ro si Automotive Aftermarket News, iar proiectul beneficiaza, in acest an, si de o sustinere speciala din partea UBER.

"Iarna, la volan" face parte din demersul mai amplu "FII TREAZ LA VOLAN!" - un proiect ce are rolul de a atrage atentia soferilor asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia pentru a ramane in siguranta la volan.

Mai multe detalii sunt disponibile pe treazlavolan.ro/iarna si pe Facebook/treazlavolan.

PROMO