TRANSELECTRICA aloca 7,25 mil. lei pentru asigurari private de sanatate pentru angajati. Ofertele pot fi...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri 1 EUR = 4.7627 RON
1 USD = 4.2726 RON


RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

TRANSELECTRICA aloca 7,25 mil. lei pentru asigurari private de sanatate pentru angajati. Ofertele pot fi depuse pana pe 4 iulie


Societatea nationala de transport al energiei electrice, TRANSELECTRICA, va organiza pe 4 iulie a.c. o licitatie pentru contractarea de servicii de asigurari voluntare de sanatate pentru personal pe o perioada de trei ani, pana in 2016. Pentru acordul-cadru este estimat un numar maxim de persoane asigurate de 6.612, in toate localitatile unde exista sediu de sucursala si/sau Centre de Exploatare ale sucursalelor TRANSELECTRICA, iar valoarea estimata a contractului este de 7,25 mil. lei, potrivit anuntului publicat in sistemul electronic de achizitii publice.

Atribuirea contractelor subsecvente se va face de regula anual (pentru 12 luni) sau ori de cate ori apar fluctuatii semnificative ale numarului de asigurati (mai mult de 20% din cantitatea initiala a contractului subsecvent, la data semnarii de catre parti), in functie de necesitatile companiei sau de cate ori apar fluctuatii semnificative ale numarului de asigurati.

Valoarea maxima a contractelor subsecvente este estimata la 3,93 mil. lei, iar numarul de persoane pentru primul contract subsecvent, la 951 asigurati, din care 926 salariati si 25 de dependenti.

"Actualizarea nominala a Anexei asiguratilor se va face trimestrial, prin inlocuirea asiguratilor ce renunta la calitatea de asigurat cu noi persoane (angajati sau dependenti ai acestora) ce opteaza pentru o asigurare noua fara modificarea numarului de asigurati. Numarul initial de asigurati se poate majora/diminua pe durata contractului subsecvent, semestrial pe baza de act aditional, in baza tarifului unitar (Prima Asigurare) ofertat, in limita a +/-20% fata de numarul initial, din contractul subsecvent, cu incadrare in numarul maxim de asigurati estimat in acordul cadru", scrie in anuntul publicat pe e-achizitii.ro.

Contractul va fi atribuit ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere economic, principalul criteriu, cu o pondere de 50%, fiind pretul ofertei. Astfel, "prima de asigurare care se va lua in considerare este valoarea primei platibile/asigurat care nu poate depasi limita sumei deductibile prevazute de lege (Legea nr. 571/2003 art. 21 alin.3 lit.k, Cod fiscal modificata si completata cu OUG127/2008) de 250 EUR/asigurat. Pentru valori mai mari de 250 EUR/asigurat, oferta va fi respinsa."

Celelalte criterii de atribuire sunt "valoarea limitei asigurate pentru medicamente - maxim 6%, valoarea procentului de coplata suportat de asigurator in locul asiguratului pentru medicamente compensate - maxim 6%, valoarea suportata de asigurator din costurile de spitalizare in regim privat, pentru afectiuni preexistente si boli - 16%, perioada de asteptare in caz de nastere - 6%, numarul de servicii medicale suplimentare specificate in Caietul de sarcini - 3% si valoarea suportata de asigurator privind costurile pentru servicii medicale stomatologice protetice - 13%".


Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (TRANSELECTRICA aloca 7,25 mil. lei pentru asigurari private de sanatate pentru angajati. Ofertele pot fi depuse pana pe 4 iulie).
Share |


Autor: | Publicat pe 04.06.2013 | 2141 vizualizari


TOP Stiri


Comenteaza acest articol
0 comentarii

DISCLAIMER: Dupa trimiterea comentariului, acesta va fi aprobat de un moderator. Vor fi publicate doar comentariile pertinente, la obiect, legate de continutul prezentat in material. Nu vor fi publicate comentariile care includ cuvinte obscene, atacuri la persoane/ institutii, atacuri si jigniri aduse autorului materialului, injurii aduse celorlalti cititori care au postat un comentariu, anunturi publicitare. Ne rezervam dreptul de a edita sau de a elimina complet orice comentariu care nu corespunde acestor principii. Site-ul 1asig.ro si Media XPRIMM nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:


ArhivaPAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM