1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
TRAFICENCICLOPEDIA: O zi din viata ...

TRAFICENCICLOPEDIA: O zi din viata Conducatorului Auto - Soferus Obisnuitus

Tu cine esti in trafic, Soferus Obisnuitus, Pietonus Vulnerabilus sau... altcineva? In cadrul editiei din 2022 a campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, rolurile pe care le jucam in viata de zi cu zi in trafic au fost transpuse intr-un spot video.

Mesajul spotului video este unul simplu: in trafic, putem juca mai multe roluri. Elementul esential este sa impartim drumul in siguranta. Spotul video poate fi urmarit aici, pe pagina de Facebook #treazlavolan.

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, LIFE IS HARD, CHIRIC & CHIRIC, ASIROM VIG, DESTINE Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, GENERALI Romania, AUDATEX, IDEA Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, MILLENIUM Insurance Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, FABRICA de Asigurari, eClaims Assistance, ASISOFT, ROM Insurance, PRESTIGE Broker, MAXYGO Broker, DAUNE.expert, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker si FIVEPLUS.

Proiectul se desfasoara, de asemenea, cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro. Vrei sa te alaturi campaniei? Da-ne follow pe social media:

- Facebook: Facebook.com/treazlavolan si Grupul Treazlavolan

- Instagram: Instagram.com/treazlavolan

- TikTok: https://www.tiktok.com/@treazlavolan

PROMO