1asig.ro
1asig.ro

TEST: Tu ce punctaj ai obtinut?

5 min. / 1.540 cuvinte
Pericolele pandesc la tot pasul. Tu cat de pregatit esti sa le faci fata? In cadrul editiei a VI-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se desfasoara un sondaj dedicat proprietarilor de locuinte, dar nu numai, prin care participantii pot vedea cat de pregatiti sunt sa faca fata riscurilor care le ameninta, aproape zi de zi, casa.

PROMO


Fa testul si vezi ce punctaj obtii!

Ca si in anii anteriori, sondajul pastreaza componenta educativ-informativa, obiectivul principal fiind cel de a creste gradul de constientizare cu privire la riscurile care ameninta orice locuinta si masurile preventive si de protectie financiara indicate in cazul producerii unui risc.

Raspunde la intrebari si afla cat de pregatit esti sa faci fata pericolelor care iti ameninta locuinta!Despre campanie

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este desfasurata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Campania beneficiaza de sprijinul Partenerilor: PAID Romania, OMNIASIG VIG, GROUPAMA, ALLIANZ - TIRIAC Asigurari, ASIROM VIG, GOTHAER Asigurari Reasigurari, ASITO Kapital, GRAWE Romania, EUROINS Romania, CITY Insurance, MARSH, AON, GARANTA, ERGO, EUROLIFE Asigurari, DAW Management Broker, MILLENIUM Insurance Broker, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, LEADER Team Broker, OTTO Broker, VERASIG Broker si ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate.

Mesajul este amplificat prin transmiterea sa de catre Partenerii Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, CasePractice.ro, Revista BIZ, MisiuneaCasa.ro, Ziua Veche, SpatiulConstruit.ro, SporulCasei.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro si pe pagina de Facebook.

1.971 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO