1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Sfaturi rutiere in format "de buzunar": Brosura "FII TREAZ LA VOLAN!", distribuita in trafic si in principalele centre comerciale in aceasta vara

Nu conduce obosit! Nu te urca la volan dupa ce ai baut! Nu folosi telefonul mobil in timp ce conduci! Acestea sunt doar cateva dintre sfaturile pe care soferii romani le vor gasi, in aceasta perioada, in brosura "FII TREAZ LA VOLAN!".

Acestora li se adauga si avertizari privind posibilitatea ca anumite medicamente sa afecteze capacitatea de a conduce, dar si necesitatea verificarii starii tehnice a masinii, a adaptarii stilului de condus la conditiile de drum si a respectarii vitezei legale si nu numai.

Materialul include, de asemenea, si sfaturi de siguranta rutiera pentru motociclisti, biciclisti si pietoni, participanti importanti la traficul rutier expusi, la randul lor, riscurilor. Astfel, concomitent cu atragerea atentiei soferilor asupra importantei protejarii acestor categorii vulnerabile din trafic, si pietonii, biciclistii si motociclistii primesc sfaturi privind siguranta rutiera si riscurile la care sunt expusi, dar si recomandari pentru a ramane in siguranta in trafic.

Brosura "FII TREAZ LA VOLAN!" este distribuita in trafic, dar si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din 20 municipii din tara timp de aproape 2 luni, in aceasta vara. De asemenea, va ajunge la publicul larg si prin intermediul cotidianului LIBERTATEA, ca insert intre paginile acestuia.

Materialul informativ este disponibil si online si poate fi descarcat de pe site-ul treazlavolan.ro.

Campania "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si are loc cu sprijinul Politiei Romane, ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, aceasta este realizata cu sprijinul Partenerilor GENERALI Romania, ERGO Asigurari, OMNIASIG VIG, Gothaer Asigurari Reasigurari, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, DESTINE Broker, DAW Management, EUROINS Romania, PIRAEUS Insurance Broker, GARANTA Asigurari, RECREX, VERASIG Broker, OTTO Broker, GLOBASIG Broker, RENOMIA - SRBA Broker de Asigurare, CREST Broker de Asigurare, ATA - Academia Titi Aur si EDOTEC Romania.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, wall-street.ro, 24auto.ro, 9am.ro si ziuaveche.ro, precum si cu sprijinul motorhead.ro.

Mai multe detalii despre campania "FII TREAZ LA VOLAN!" sunt disponibile pe treazlavolan.ro si pe Facebook.com/treazlavolan.



PROMO