1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Serviciul de Ambulanta Constanta cauta asigurator CASCO pentru autovehiculele din parcul auto

Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta va organiza in luna iulie o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de asigurare CASCO pentru 72 de autovehicule speciale tip M1 si 2 autoturisme, care apartin parcului auto SAJ Constanta, potrivit unui anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP).

Valoarea contractului este aproximativ 642.000 de lei, pe o durata de 12 luni, fara fransiza.

Criteriul de atribuire a contractului de achizitie publica/incheiere a acordului-cadru este pretul cel mai scazut.

"Cantitatea minima care ar putea fi solicitata pe intreaga durata de desfasurare a acodului cadru este de 74 polite CASCO, iar cantitatea maxima este 87 de polite. Cantitatea minima care ar putea face obiectul celui mai mare contract subsecvent este 1 polita CASCO, iar cantitatea maxima este 87 de polite CASCO", se arata in document.

In perioada de derulare a acordului-cadru se preconizeaza ca in functie de bugetul alocat, se vor incheia 4 contracte subsecvente.

Potrivit caietului de sarcini, autovehiculele vor fi asigurate pentru avarii sau distrugeri, in limitele teritoriale de acoperire ale asigurarii, oricare ar fi persoana care a condus autovehiculul, autorizata sau nu de proprietar, in mers sau staionare. De asemenea, asiguratorul trebuie sa acopere pagubele produse autovehiculelor, prin actiunea individuala a unor personane cu ocazia demonstratiilor, mitingurilor si manifestatiilor.

Asiguratorul acorda despagubiri pentru furtul autovehiculului, al unor parti componente sau al unor piese ale acestuia, pagube de orice fel inclusiv furt sau vandalism, pierderea/furtul actelor originale si chei.

In caz de accident pentru angajatii Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta ce se afla in autosanitara in timpul evenimentului, pentru invaliditate totala, suma minima despagubita este de 2.000 de euro, iar pentru deces suma nimia este de 4.000 de euro.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 iulie 2019, ora 15:00.

PROMO