1asig.ro
1asig.ro
Serviciul de Ambulanta ...

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov are un buget de pana la 1,9 mil. lei pentru asigurari CASCO

5 min. / 1.540 cuvinte
Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov organizeaza o licitatie in vederea achizitionarii unui pachet de servicii de asigurare CASCO, fara fransiza, pentru un numar de 293 de ambulante apartinand parcului auto.

PROMO


Valoarea contractului este cuprinsa intre 963.999 si 1,9 milioane lei, pe o perioada de 12 luni, conform unui anunt de participare la licitatie publicat in SICAP.

Potrivit caietului de sarcini, criteriul de atribuire aplicat pentru atribuirea contractului de achizitie publica va fi cel mai bun raport calitate-pret, la care se vor aplica urmatorii factori de evaluare: pretul ofertei 70 de puncte si termenul de efectuare a constatarii pentru o ambulanta imobilizata ca urmare a unui accident rutier 30 de puncte.

Toate ambulantele mentionate au in dotare din constructie lampi girofar, sirena si sunt inscriptionate, iar ca dotari suplimentare sunt echipate cu statii de emisie-receptie, GPS, tahograf, telefon mobil, tableta si aparatura medicala, valoarea acestora fiind inclusa in valoarea de inventor, iar plata intregii polite de asigurare se va efectuata in 12 rate lunare egale.

"Asigurarea trebuie sa aiba acoperire si pentru acte de vandalism de orice tip (inclusiv daunele ca urmare a grevelor, revoltelor sau tulburarilor civile)", se arata in caietul de sarcini.

Termenul limita pentru primire ofertelor sau a cererilor de participare este 27 aprilie 2020, ora 15:00

834 accesari