1asig.ro
1asig.ro

"Securitatea intr-o noua dimensiune si implicatiile inteligentei artificiale" - tema Conferintei Nationale a ARTS din acest an. Inscrie-te pana pe 29 mai!

Securitatea este un termen cu spectru larg, folosit la diverse niveluri - de la individ la nivel national, iar tehnologia inteligentei artificiale si tehnologia "machine learning" sunt aplicate si dezvoltate in acest spectru.

Cu toate ca aceste tehnologii au potential si isi gasesc aplicabilitate intr-o mare masura in societate, ele ofera adesea mai multe intrebari decat raspunsuri, in ceea ce priveste regulile, reglementarile si chiar judecata morala. Abordand un titlu de actualitate - Securitatea intr-o noua dimensiune si implicatiile inteligentei artificiale -editia din acest an a Conferintei Nationale organizate de Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - ARTS, urmareste sa arunce o privire asupra tendintelor si aplicatiilor actuale ale acestor tehnologii, aflate la intersectia dintre inteligenta artificiala si domeniul securitatii.

Inteligenta artificiala si securitatea au fost - in multe moduri - facute una pentru cealalta, iar abordarile moderne ale "machine learning" par sa vina exact la timp pentru a umple lacunele sistemelor anterioare de securitate bazate pe reguli. In afara de un punct de vedere cu privire la utilizarile actuale, in cadrul evenomentului vor fi analizate aplicatii up-and-coming, declansate de evolutia nevoilor populatiei. Este important ca, pe masura ce amenintarile si contextele sociale evolueaza, tehnologia trebuie sa se adapteze - precum si regulile care guverneaza utilizarea acestor tehnologii.

Pe parcursul a doua paneluri vor fi parcurse urmatoarele subiecte de discutie: detectia speciala - metode alternative de detectie a incendiului, monitorizarea si controlul de la distanta, inteligenta artificiala in tehnologiile video, aplicatii biometrice in securitate, viitorul serviciilor de paza versus inteligenta artificiala.

Conferinta Nationala a ARTS - Editia a XI-a se desfasoara miercuri, 5 iunie 2019, la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic I.

Persoanele interesate sunt rugate sa confirme participarea pana la data de 29 mai 2019, prin expedierea formularului de inregistrare completat pe adresa: office@arts.org.ro. Accesul in sala de conferinta se face pe baza datelor furnizate in formularul de inregistrare.

Mai multe detalii aici.