1asig.ro

Seara Georgiana - o premiera la Baden-Baden

Piata georgiana de asigurari a fost, duminica, 20 octombrie, in atentia specialistilor in asigurari si reasigurari din intreaga lume, cu prilejul Baden-Baden Georgian Evening, eveniment organizat, in premiera, de XPRIMM, cu prilejul Baden-Baden Meetings.

PROMO


Astfel, in cadrul Serii Georgiene, reprezentantii celor mai importante companii si asociatii din industria asigurarilor din Georgia au avut posibilitatea de a face schimb de experienta si de a interactiona cu profesionisti cunoscuti la nivel international.

Evenimentul, care a reunit peste 200 de profesionisti din domeniul re/asigurarilor si nu numai, s-a desfasurat in atmosfera eleganta oferita de Baden-Baden Casino.

Baden-Baden Georgian Evening a fost organizata cu sprijinul urmatorilor Parteneri: ALDAGI Insurance Company, Alpha, ARDI Insurance, Georgian Insurance Group, Georgian Pension & Insurance Holding, Global Benefits Georgia, Hualing Insurance, IRAO, MAI Georgia Insurance Broker, Resolution Insurance Brokers Georgia, TBC Insurance, Unison si WILLIS Towers Watson.


363 accesari