1asig.ro

Seara Georgiana - o premiera la Baden-Baden

5 min. / 1.540 cuvinte
Piata georgiana de asigurari a fost, duminica, 20 octombrie, in atentia specialistilor in asigurari si reasigurari din intreaga lume, cu prilejul Baden-Baden Georgian Evening, eveniment organizat, in premiera, de XPRIMM, cu prilejul Baden-Baden Meetings.

PROMO


Astfel, in cadrul Serii Georgiene, reprezentantii celor mai importante companii si asociatii din industria asigurarilor din Georgia au avut posibilitatea de a face schimb de experienta si de a interactiona cu profesionisti cunoscuti la nivel international.

Evenimentul, care a reunit peste 200 de profesionisti din domeniul re/asigurarilor si nu numai, s-a desfasurat in atmosfera eleganta oferita de Baden-Baden Casino.

Baden-Baden Georgian Evening a fost organizata cu sprijinul urmatorilor Parteneri: ALDAGI Insurance Company, Alpha, ARDI Insurance, Georgian Insurance Group, Georgian Pension & Insurance Holding, Global Benefits Georgia, Hualing Insurance, IRAO, MAI Georgia Insurance Broker, Resolution Insurance Brokers Georgia, TBC Insurance, Unison si WILLIS Towers Watson.


568 accesari
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO