1asig.ro
1asig.ro

Sanatatea mentala a angajatilor, esentiala pentru AXA Global Healthcare

5 min. / 1.540 cuvinte
AXA Global HealthCare ofera acces la tratament psihologic virtual tuturor membrilor, indiferent de locul din lume in care se afla acestia, arata ITIJ (International Travel&Health Journal). Serviciul "Mind Health", de la AXA Global Healthcare, disponibil membrilor din intreaga lume, ofera acces rapid si convenabil la un psiholog calificat pentru toti membrii grupului care au nevoie de sprijin pentru sanatatea lor mentala.

PROMO


AXA sustine ca serviciul Mind Health poate fi accesat prin intermediul Virtual Doctor, instrument conceput de grup si "deja familiar pentru membrii". Prin integrarea serviciul Mind Health in Virtual Doctor, noteaza AXA, grupul isi doreste sa faciliteze accesul membrilor la asistenta medicala oferita de experti - sanatate fizica, precum si sanatate mentala.

"Unul dintre lucrurile care ne pasioneaza la AXA - sperand ca serviciul Mind Health va ajuta oamenii sa il cunoasca deplin -, este legatura dintre sanatatea mentala si cea fizica. In timpul programului pilot de anul trecut, am vazut o serie de recomandari de sprijin pentru sanatatea mentala, dupa ce mai multi membri au apelat, initial, pentru un simptom fizic. Furnizand acest serviciu prin intermediul Virtual Doctor, speram sa ii ajutam pe membrii nostri sa adopte o abordare mai holistica a sanatatii lor, prin cea mai buna ingrijire posibila, atat din punct de vedere fizic, cat si mental", sustine Andy EDWARDS - Global Head of International Healthcare, AXA Global Healthcare.

Potrivit unui studiu AXA, 2 din 5 expati (39%) - din cei aproximativ 600 analizati -, considera ca sanatatea lor mentala s-ar fi deteriorat ca urmare a pandemiei COVID-19, in vreme ce 28% sustin ca, pana acum, nu s-au mai confruntat niciodata cu o situatie atat de rea pentru bunastarea lor mentala. Andy EDWARDS spune, in acest context, ca sanatatea mentala figureaza in topul prioritatilor pentru multiple organizatii.

"Stresul declansat de pandemie a generat o crestere dramatica a numarului de persoane ce cauta servicii de sanatate mentala. Ingrijirea virtuala e modul prin care acestea pot primi sprijin la momentul potrivit, sprijin care are un semnificativ impact pozitiv asupra vietilor lor. Avand la dispozitie serviciul Mind Health, membrii AXA au, acum, si confortul de a accesa asistenta virtuala de care au nevoie, indiferent daca este vorba de bunastarea lor fizica sau mentala", precizeaza, la randul sau, Carlos NUENO - President, Teladoc Health International.

840 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO