1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Sanatatea la control! De ce e mai bine sa fii asigurat?

Piata asigurarilor de sanatate a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii ani. Cresterea preocuparii romanilor pentru sanatatea lor, dar si lipsa conditiilor decente din sistemul de sanatate de stat au condus la un avans considerabil al asigurarilor private de sanatate.

Evolutia pietei in primele sase luni din acest an, politele private de sanatate oferite ca beneficii extra-salariale sau achizitionate individual, dar si riscurile acoperite de acestea - sunt doar cateva dintre subiectele dezbatute de Catalin BOICEANU - Director Corporate, GLOBASIG Broker - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

In primele sase luni din 20017, companiile de asigurari au raportat prime brute subscrise din asigurarile de sanatate in valoare totala de 116,87 milioane de lei, ceea ce reprezinta o crestere de 70% comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand a insumat 68,83 milioane de lei. Gasiti aici topul jucatorilor.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, la RFI Romania. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi), 89 FM (Sibiu), 96,9 FM (Timisoara) si 107.3 FM (Chisinau) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este realizata de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii, cu sprijinul portalului 1asig.ro.