1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Sanatatea inainte de toate

Peste 5.000 de romani au raspuns la un sondaj dedicat evaluarii propriului stil de viata, lansat in cadrul campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate". Una dintre principalele concluzii ale acestuia a fost ca cel putin jumatate sunt de parere ca nu au un stil de viata sanatos.

Demersul "Totul despre asigurarile de sanatate", care s-a desfasurat in doua etape, a urmarit sa promoveze beneficiile oferite de asigurarile de sanatate, dar si a unui stil de viata sanatos, urmarind schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

Iar interesul pentru acest subiect a existat, dupa cum sugereaza si cateva cifre. Peste 121.000 de oameni au vazut cel putin unul dintre mesajele video ale campaniei. Circa 1.500 de persoane au intrat in vorba cu Inimila - primul chatbot care ofera informatii despre asigurarile de sanatate - cel mai accesat subiect de dialog (de catre 51% dintre utilizatori) fiind tocmai cel dedicat asigurarilor private de sanatate.

Interesul potentialilor asigurati a fost evidentiat si in analiza portofoliilor companiilor partenere ale proiectului, care au scos la iveala cresterea segmentului asigurarilor de sanatate in ultimii ani. Evolutia este evidenta si la nivel de piata: asigurarile de sanatate cumulasera, la finalul primelor noua luni din 2019, prime brute subscrise in valoare de aproximativ 296,6 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 30% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.