1asig.ro
1asig.ro

SSIF Broker a intrat pe piata de brokeraj de asigurari

5 min. / 1.540 cuvinte
SSIF Broker va oferi servicii de intermediere de asigurari, avand calitatea de asistent in brokeraj al CONFIDENT Broker de Asigurare. Serviciul a fost lansat pe 15 februarie 2016.

PROMO


Intermedierea asigurarilor se va putea face doar in agentiile autorizate ale SSIF Broker, de catre agentii de servicii de intermediere financiara, care au obtinut autorizatia ASF pentru a putea derula activitati de brokeraj de asigurari, precizeaza compania intr-un comunicat.

"Este un moment important in istoria SSIF Broker SA, un punct de referinta pentru evolutia companiei si pentru planurile viitoare de crestere si dezvoltare. Intrarea SSIF Broker pe piata de asigurari a venit ca un pas firesc, dupa ce, in vara anului trecut am devenit actionari majoritari ai CONFIDENT Broker de Asigurari si, implicit, am devenit implicati si interesati de acest segment de business. Sunt increzator ca in aceasta formula vom deveni un jucator important pe piata de asigurari din Cluj si din orasele in care suntem prezenti", a declarat Adrian POP, Director General al SSIF Broker.

CONFIDENT Broker de Asigurari este activ Romania din anul 2010, avand sediul central in Cluj si alte 5 birouri in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Suceava si Brasov. Compania are peste 300 de clienti corporate si peste 10.000 de clienti persoane fizice.

SSIF Broker are mai mult de 12.000 de actionari persoane fizice si juridice. Cel mai important actionar persoana juridica este SIF Muntenia, cu o detinere de 18,47% din capitalul social. Compania detine in prezent agentii in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi si Suceava.

2.266 accesari
Din aceeasi categorie
PROMO
Sondaj

Locuinta ta este protejata prin asigurare?

- Da, obligatorie si facultativa
- Da, doar obligatorie
- Nu


PROMO