1asig.ro
1asig.ro

SONDAJ: Cat de mult protejezi mediul inconjurator?

In cadrul campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" a fost lansat un sondaj care evalueaza gradul de implicare al participantilor in actiuni individuale ce pot contribui la reducerea factorilor care provoaca schimbari climatice.

Sondajul "Tu protejezi mediul?" urmareste in acelasi timp ca, printr-o serie de intrebari interactive, sa le prezinte respondentilor principalele recomandari pe care ar trebui sa le urmam in lupta noastra pentru viitorul planetei.

De asemenea, sondajul promite si un final amuzant celor care raspund la intrebari. Vrei sa vezi despre ce e vorba? Afla aici!

Despre "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor desfasoara, alaturi de UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare-Reasigurare si PAID Romania - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, cea de-a VII-a editie a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", reamintindu-le romanilor ca pot face ceva pentru siguranta locuintei lor, chiar si in fata unor dezastre de proportii.

Mai mult decat atat, in acest an, in premiera, campania urmareste sa atraga atentia atat asupra schimbarilor climatice si a impactului acestora asupra locuintelor romanilor, cat si asupra masurilor pe care le pot lua acestia pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice (poluare, consum excesiv de energie etc.)

Campania beneficiaza de sprijinul principalelor companii de asigurari din piata. Mai multe detalii sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro si pe pagina de Facebook.