1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

SAFETY Broker si-a deschis o noua agentie in Bucuresti

SAFETY Broker anunta inaugurarea unui nou birou in Bucuresti - Agentia Vitan - ce urmeaza sa functioneze sub coordonarea lui Tudor ROBE. Sediul se afla pe Calea Vitan, nr. 8, in sectorul 3 al capitalei.

"Am ales sa ne alaturam echipei SAFETY Broker, in primul rand, pentru profesionalismul de care a dat dovada pe piata asigurarilor in ultimii ani si pentru ca este un brand puternic, in continua ascensiune", a declarat Tudor ROBE, Directorul Agentiei Vitan.

"Dorim sa putem oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate si sa incercam sa ii fidelizam prin profesionalismul de care dam dovada", a adaugat subliniat acesta.

Nu in ultimul rand, a adaugat Tudor ROBE, "vrem sa reusim sa crestem increderea clientilor in piata de asigurari. Vrem sa inteleaga ce fel de produse cumpara si ca acestea le aduc beneficii reale", a explicat Tudor ROBE.

SAFETY Broker este cel mai mare broker de asigurare din Romania conform cifrei de afaceri din primele noua luni ale acestui an, cu intermedieri totale in valoare de 270,37 milioane de lei.

Reteaua sa teritoriala include orasele Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea si Vrancea. In 2013, compania s-a extins si in Republica Moldova.