1asig.ro
1asig.ro

SAFETY Broker a deschis o noua sucursala, in Piatra Neamt

5 min. / 1.540 cuvinte
SAFETY Broker si-a marit reteaua teritoriala prin inaugurarea recenta a sucursalei cu numarul 17, in Piatra Neamt, aceasta fiind condusa de Daniel POPA.

PROMO


Sucursala SAFETY Broker din Piatra Neamt, este situata in str. Mihai Eminescu, nr. 12, Bl. B5, sc. A, ap. 41, judet Neamt, sediul este dispus pe o suprafata de 80 mp;

Directorul Sucursalei Safety Broker, Piatra Neamt este Daniel POPA. El are o experienta de peste 17 ani in piata de asigurari si din 2009 a devenit partener SAFETY Broker. Acum, dupa 11 ani de parteneriat, Daniel s-a alaturat echipei SAFETY Broker preluand functia de Director Regional.

"Ma intereseaza intotdeauna rezultatul. Imi doresc sa dezvolt portofoliul de clienti, sa cresc nivelul de business din aceasta zona si sa demonstram ca se pot obtine rezultate bune si in zona Moldovei. Stiu ca nu va fi usor, dar cu perseverenta, implicare si atitudine adecvata, vom gasi intodeauna solutii si vom reusi", a declarant Daniel Popa, Director Regional sucursala SAFETY Broker Piatra Neamt.

La randul sau, Viorel VASILE, CEO-ul SAFETY Broker, a declarat: "Dupa o analiza asupra potentialului de dezvoltare a pietei de asigurari in zona judetului Neamt, am considerat oportun deschiderea unei sucursalle in Piatra Neamt. Zona ofera perspective bune de crestere si ne dorim sa avem o prezenta vizibila aici. In plus, unul dintre Obiectivele SAFETY Broker de dupa perioada de pandemie este de a fi cat mai aproape de clientii nostri. Chiar daca incurajam digitalizarea relationarii cu clientii, experienta de pana acum a demonstrat ca birourile zonale au o eficienta aparte in ceea ce priveste gestionarea situatiilor atipice din zonele respective. Ii doresc mult succes lui Daniel in noua functie si am toata convingerea ca va facea o treaba excelenta".

In prezent, SAFETY Broker dispune de o retea teritoriala format din 17 sucursale localizate in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Deva, Suceava, Radauti, Resita, Iasi, Galati, Bacau, Oradea, Ploiesti, Sannicolau Mare si Piatra Neamt si peste 1000 de asistenti in brokeraj.1.015 accesari