1asig.ro
1asig.ro
SAFETY Broker a deschis o agentie ...

SAFETY Broker a deschis o agentie cafenea

5 min. / 1.540 cuvinte
SAFETY Broker vine pe piata cu un nou concept de agentie cafenea, unde clientii pot savura o cafea buna in timp ce isi incheie o asigurare pentru masina, casa, bunuri sau chiar viata.

PROMO


Prima agentie Safety Coffee a fost inaugurata joi seara, in Corbeanca, jud. Ilfov.

Codrin MUSTATA este partenerul SAFETY care a deschis aceasta agentie cafenea. "Proiectul Safety Coffee s-a nascut savurand o cafea. Sunt partener SAFETY Broker de 10 ani si pasionat cafeaua de specialitate de doi ani. Am inceput cu un concept Coffee To Go (in Cluj - n.red.)) intr-o locatie de 20 mp lipita de biroul meu de asigurari franciza SAFETY Broker. Din acel moment, toate intalnirile se faceau in cafenea, iar politele se emiteau din biroul alaturat. Clientii au inceput sa ne viziteze mai des, sa-si ridice singuri politele de asigurare si sa primeasca din partea noastra o cafea de specialitate", a declarat el.

Apoi s-a mutat in Corbeanca, unde si-a deschis un magazin de cafea si legume bio. Codrin MUSTATA a aratat ca pe timpul pandemiei si-a luat la cafenea laptopul de la birou si a vandut cafea pentru clientii fideli care zilnic veneau cu alti clienti noi. "Cand lucrurile s-au mai relaxat l-am avut invitat la cafea pe Viorel VASILE si pe vechea/noua colega Georgiana Fintescu. Mereu pusi pe dezvoltare, mi-au propus sa deschidem in locatia noastra o franciza SAFETY Broker. Am pus in balanta si nu am putut renunta la noua pasiune "cafeaua" pentru vechea pasiune "asigurarile" si asa s-a nascut conceptul Safety Coffee, care imbina afacerile cu placerea", a spus Codrin MUSTATA.

"Ne dorim ca pana la jumatatea anului viitor sa avem un numar cat mai mare de parteneri in sistem franciza, pe modelul dezvoltat SAFETY Broker. Totodata, ne dorim ca in toate spatiile SAFETY Broker, sa se consume doar cafea de specialitate:, a adaugat el.

La randul sau, Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker a declarat, pentru 1asig.ro: "SAFETY Broker si-a luat angajamentul de a aduce plus valoare serviciilor oferite clientilor nostri, iar Safety Coffee vine ca un raspuns la aceasta promisiune. Pentru ca cele mai bune idei si solutii vin atunci cand savurezi o cafea, Safety Coffee este conceptul menit sa ofere clientilor nostri, pe langa solutii optime de asigurare, un mediu placut pentru negocieri si o cafea de specialitate. Practic, in loc sa invitam clientul in oras la o cafea il invitam la o Cafea Asigurata ... de noi!"

1.323 accesari