1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

S-a lansat noul numar al INSURANCE Profile

Cel mai recent numar al revistei de specialitate INSURANCE Profile a fost lansat miercuri, 25 martie, in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor. Publicatia include rezultatele preliminare ale anului 2014, prezentate sub forma topurilor judetene, precum si a clasamentelor nationale ale companiilor de asigurari si de brokeraj din Romania.

Clasamentele au fost realizate pe baza datelor financiare transmise de companii catre redactia INSURANCE Profile.

Anul trecut, piata de asigurari a scazut in moneda europeana cu 1,8%, pana la valoarea de 1,85 miliarde euro, arata datele financiare ale INSURANCE Profile. In ceea ce priveste distributia teritoriala, 43,6% a revenit Regiunii Bucuresti-Ilfov, 53,0% - celorlalte 40 de judete care alcatuiesc Romania, iar restul de 3,3%, in afara granitelor tarii.

INSURANCE Profile, revista de specialitate publicata bilingv, atat in limba romana, cat si in engleza, prezinta trimestrial cele mai recente informatii despre rezultatele financiare ale companiilor de asigurari si brokeraj. Publicatia este disponibila si online, topurile fiind disponibile pe platforma www.insuranceprofile.ro.