1asig.ro
1asig.ro

Romanii vor sa afle mai multe despre asigurarile de sanatate

5 min. / 1.540 cuvinte
Unul din 3 utilizatori care au intrat in vorba cu chatbot-ul Inimila de la lansarea campaniei si pana in prezent a solicitat informatii despre asigurarile de sanatate, demonstrand interesul romanilor pentru acest tip de produse.

PROMO


Inimila - primul chatbot care ofera informatii despre acest tip de produse, dar care vine si cu sfaturi despre cum putem avea un stil de viata mai sanatos - este un chatbot lansat in cadrul campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate".

Acesta ofera posibilitatea vizitatorilor sa intre in dialog cu el pe 3 teme diferite: sa solicite informatii despre asigurari de sanatate, ssa ceara sfaturi despre un stil de viata mai sanatos, respectiv sa primeasca o provocare pentru imbunatatirea stilului de viata.

Pe locul al doilea in topul solicitarilor s-au numarat cele privind sfaturile pentru un stil de viata sanatos.

Piata asigurarilor private de sanatate au cunoscut o crestere continua in ultimii ani. Astfel, Asigurarile de sanatate au cumulat, la finalul primului semestru din 2019, prime brute subscrise in valoare de aproximativ 205 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 24% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Vezi aici care sunt cei mai mari jucatori, conform calculelor XPRIMM Publications!

Despre campanie

Demersul national de informare "Totul despre asigurarile de sanatate" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizat cu sprijinul ISF, UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinut de EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, ASIGEST Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Mesajele campaniei sunt transmise de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri Media.

Proiectul se desfasoara in doua etape: 18 - 30 noiembrie 2019, respectiv 15 - 31 ianuarie 2020.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.

1.422 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO