1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Revolut lanseaza operatiunile bancare in Romania

Revolut anunta operationalizarea licentei sale bancare in Romania, astfel ca, de acum inainte utilizatorii vor putea opta pentru transferul la Revolut Bank in doar cateva minute, avand protectie pentru depozite in baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor, conform unui anunt transmis de companie.

Potrivit comunicatului transmis, peste 1,3 milioane de romani folosesc serviciile revolut Revolut, iar reprezentantii companiei spun ca introducerea protectiei pentru depozite, alaturi de serviciile si functionalitatile pe care Revolut le ofera deja, vor aduce mai mult control si siguranta clientilor.

"Revolut este fintech-ul cu cea mai rapida crestere din Europa si acest lucru se datoreaza faptului ca ne-am prioritizat intotdeauna clientii. Un rol important il are de asemenea si designul de produs, faptul ca nu percepem taxe si comisioane ascunse si construim constant produse financiare inovatoare. In plus, lansarea operatiunilor bancare in Romania va aduce un nivel ridicat de siguranta si incredere clientilor nostri si ne va permite sa adaugam o suita de produse si servicii noi in viitorul apropiat", a declarat Virgilijus MIRKES, Chief Executive Officer.

Pana in prezent, Grupul Revolut a obtinut investitii in valoare de aproape 1 miliard de dolari si a fost recent evaluata la 5,5 miliarde de dolari. In doar cinci ani, Revolut a atras peste 15 milioane de clienti din intreaga lume. Revolut a lansat operatiunile bancare anul trecut, in Polonia si Lituania, si ofera deja servicii de creditare competitive in ambele tari. Licentele bancare specializate permit ca Revolut Bank sa ofere servicii bancare limitate prin intermediul aplicatiei Revolut impreuna cu o matrice de servicii si produse financiare care sunt oferite de alte companii din Grupul Revolut.