1asig.ro

Registrul Auto Roman cauta asigurator CASCO pentru parcul auto

5 min. / 1.540 cuvinte
Registrul Auto Roman - RAR organizeaza, in luna februarie a.c., o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de asigurare CASCO, fara fransiza, pentru 531 de autovehicule apartinand parcului auto, pe o perioada de 12 luni.

PROMO


Valoarea contractului este situata intre 1,74 si 1,87 milioane lei, potrivit anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-pret.

Conform informatiilor prezentate in caietul de sarcini, polita de asigurare despagubui situatiile in care autovehiculul sufera avarii sau distrugeri, inclusiv de ciocniri, izbituri, lovituri, incendiu, furt, impactul autovehiculului avariat cu animale sau acte de vandalism.

De asemenea, vor fi asigurate si pagubele produse de soferii companiei, chiar daca sunt vinovati de producerea accidentului, pagubele produse anvelopelor sau daune produse autovehiculelor, prin actiunea individuala a unor persoane cu ocazia demonstratiilor, mitingurilor si manifestatiilor, dar si a oricaror alte daune nespecificate, se mai precizeaza in documentul citat.

"Oferta va include acordarea gratuita a extensiei asigurarea de accidente a pasagerilor, inclusiv a soferului din autovehiculele asigurate CASCO, pentru suma asigurata unica (deces si invaliditate), in valoare de 12.000 de lei/persoana indiferent de numarul pasagerilor", se arata in caietul de sarcini.

Potrivit anuntului, ofertantul trebuie sa faca dovada existentei a cel putin unei agentii constatatoare de daune/birou de deschidere a dosarelor de dauna in Bucuresti si in fiecare oras resedinta de judet, cu datele de contact ale inspectorilor de dauna, precum si programul acestor unitati.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 februarie 2020, ora 15:00.

Anuntul complet si caietul de sarcini aici.

*Sursa Foto: RAR/Facebook.com

380 accesari
Sondaj

Ce tipuri de asigurari anticipati ca vor creste cel mai mult in 2020?

- RCA
- Casco
- Locuinte
- Viata
- Sanatate
- Raspunderi civile
- Altele (mentionati in comentarii)


PROMO