Reforma in domeniul contabilitatii - Asigurari - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
3
1 EUR = 4.7383 RON
1 USD = 4.2016 RON


RFI

Asigurari

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

Reforma in domeniul contabilitatii


In cadrul programului regional "Drumul catre Europa - Programul de reforma in domeniul contabilitatii si intaririi capacitatii institutionale" (REPARIS), reprezentanti ai Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) au participat, in perioada 14-16 martie a.c., la Viena, la Seminarul privind Reglementarea Contabila si de Audit, precum si la Conferinta Ministeriala pentru Sud Estul Europei 2006.
Alaturi de specialistii CSA, Romania a fost reprezentata la aceste evenimente si de catre reprezentanti ai mediului academic si ai altor autoritati si institutii din Romania, precum Ministerul Finantelor Publice, Banca Nationala a Romaniei, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, CAFR, CECCAR.
Seminarul privind Reglementarea Contabila si de Audit, care s-a desfasurat in perioada 14-15 martie a.c., a fost impartit in mai multe module, reprezentantii CSA participand la cele avand ca teme disponibilitatea publica a situatiilor financiare, traducerea IFRS si ISA, implementarea IFRS, directiva a VIII-a, activele si datoriile financiare pentru domeniul privat, etica in profesia contabila, adoptarea IFRS-urilor in sectorul asigurarilor.
Pentru a veni in sprijinul societatilor de asigurare, avand in vedere faptul ca, in perspectiva implementarii IFRS, temele dezbatute in cadrul seminarului sunt de interes, CSA, prin Directia Reglementari Contabile, isi manifesta disponibilitatea de a prezenta societatilor interesate detalii despre discutiile purtate si materialele prezentate cu aceasta ocazie.
Potrivit organizatorilor evenimentelor, materialele prezentate vor fi disponibile, in scurt timp, si pe pagina web a Bancii Mondiale.
mihaela.circu@mxp.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Reforma in domeniul contabilitatii).
Share |


Publicat pe 03.04.2006 | 754 vizualizari


TOP Stiri


ArhivaPAID

OMNIASIG
Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM