1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Radu BRAGAREA a fost numit Membru Directorat, responsabil Operatiuni in cadrul ERGO Asigurari de Viata

ERGO Asigurari de Viata l-a cooptat in echipa sa pe Radu BRAGAREA, care ocupa, incepand cu luna martie a.c., pozitia de Membru Directorat, responsabil Operatiuni, potrivit datelor transmise de companie.

Numirea sa este sub rezerva aprobarii de catre ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Anterior, Radu BRAGAREA a ocupat, din anul 2010, pozitia de Director General al companiei de pensii private EUREKO Pensii, preluata, in 2015, de grupul olandez AEGON.

El si-a inceput cariera in asigurari, in anul 1999, la compania INTERAMERICAN (EUREKO) ca Actuar si Director al Departamentului de Asigurari de viata. In perioada 2003-2010 a ocupat functia de Customer Services Manager la AIG Life, iar apoi a devenit Chief Operating Officer in cadrul aceleiasi companii. In vara anului 2010, a intrat pe piata pensiilor private, fiind numit Director General al EUREKO.

Noul COO are circa 18 ani de experienta in domeniul asigurarilor si al pensiilor private si detine o diploma universitara in Matematici Aplicate in Economie, precum si un MBA executiv in cadrul Universitatii de Studii Economice si Afaceri din Viena. De asemenea, Radu BRAGAREA are studii masterale in stiinte actuariale la Universitatea Corvinus din Budapesta.

PROMO