1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ROMGAZ Ploiesti cumpara asigurari ...

ROMGAZ Ploiesti cumpara asigurari de sanatate pentru angajati de la ASIROM

ASIROM Vienna Insurance Group este castigatorul unei licitatii organizate de ROMGAZ, Filiala de Inmagazinare Gaze Naturale Depogaz Ploiesti, pentru incheierea unui pachet de servicii de asigurare de sanatate pentru angajatii companiei.

Valoarea contractului este de 927.483 lei, mai putin fata de pretul estimat initial de companie care era de 1,01 milioane lei, pentru o perioada de 24 de luni, conform anuntului de atribuire a contracului publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului a fost reprezentat de componenta financiara (10%) si factorul tehnic (90%).

"Asiguratorul va accepta in asigurare toti salariatii ROMGAZ SA FIGN Depogaz Ploiesti, indiferent de starea de sanatate: afectiuni preexistente si boli cronice fara a face evaluarea medicala la intrarea in asigurare", se arata in caietul de sarcini.

Potrivit documentului citat, accesul la serviciile medicale asigurate se poate face, la cererea asiguratului, prin intermediul serviciului Call Center sau direct la furnizorul de servicii medicale, dupa caz. In cazul programarii prin intermediul serviciului Call Center, acesta va avea rol doar de a oferi consiliere fara a restrictiona accesarea serviciilor medicale.

Mai mult, serviciile medicale accesate de catre asigurati, din reteaua de furnizori de servicii medicale a Asiguratorului, vor fi decontate direct, iar cele accesate in afara retelei de furnizori de servicii medicale a Asiguratorului (decontare indirecta) se vor deconta de catre Asigurator in baza documentatiei (dosar de dauna) depusa de catre asigurat, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data receptionarii dosarului complet, care va contine raportul medical, factura/bon fiscal in original, cererea de despagubire.

Valoarea maxima a primei de asigurare platibile per asigurat, nu poate depasi limita sumei de 200 euro/an/angajat, se mai precizeaza in documentul citat.

Potrivit caietului de sarcini, pachetul de asigurare de sanatate trebuie sa cuprinda servicii medicale de asistenta primara cu access la call center, dar si consultatii medicina generala.

De asemenea, polita de asigurare va trebui sa acopere si serviciile medicale in ambulatoriu: consultatii medicale de specialitate, analize de laborator, investigatii medicale paraclinice pentru procedure de diagnosticare pe specialitati (alergologie, cardiologie, chirurgie, imunologie, dermatologie, diabet zaharat si boli de nutritive, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, oncologie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, otorinaloringologie, ortopedie, pneumologie).

Conform documentului, se solicita acordarea unui pachet minim de servicii medicale acordate in scop preventive, dar si indemnizatie pentru spitalizare si interventii chirurgicale din orice cauza.