1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

RENOMIA a sarbatorit 25 de ani de activitate!

Cehii de la RENOMIA - unul dintre cei mai mai brokeri de asigurare din Europa Centrala si de Est - au sarbatorit saptamana aceasta 25 de activitate, ocazie cu care au transmis multumiri si ganduri bune partenerilor.

Pe piata asigurarilor din Romania, RENOMIA este prezent din anul 2015 prin intermediul RENOMIA SRBA Insurance Broker, cand brokerul ceh a preluat pachetul majoritar de actiuni al SRBA Broker de Asigurare.

"Saptamana aceasta este foarte speciala pentru RENOMIA si suntem bucurosi sa impartasim cu dumneavoastra atmosfera festiva din cadrul companiei. Povestea RENOMIA a inceput cu exact 25 de ani in urma, in august 1993. Dintr-o mica echipa am ajuns un lider de piata, deservind zeci de mii de clienti multumiti din Europa Centrala si de Est. Multe lucruri s-au schimbat, dar ceea ce a ramas este entuziasmul si angajamentul nostru de a oferi servicii excelente clientilor nostri, valorilor noastre, misiunii noastre, precum si atmosfera prietenoasa si familiala din toate echipele noastre", au transmis Jirina NEPALOVA - CEO, Pavel NEPALA - Managing Partner, RENOMIA.

"Suntem bucurosi ca sunteti o parte esentiala a istoriei noastre. Va multumim pentru sprijinul si contributia dumneavoastra la dezvoltarea RENOMIA. Apreciem foarte mult. De asemenea, datorita colaborarii noastre, RENOMIA este considerata un broker international respectat", au mai spus cei doi intr-un mesaj transmis XPRIMM.

RENOMIA este cea mai mare companie de brokeraj din Cehia. Din 1993, aceasta furnizeaza servicii profesionale de management al riscului si de asigurari pentru companii si angajatii acestora. RENOMIA continua sa dezvolte cu succes activitatile sale in Cehia si in alte tari din Centrul si Estul Europei, printre care si Romania.

RENOMIA are o echipa de peste 1.300 de persoane din Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Romania, Croatia si Serbia. Nivelul primelor intermediate in 2017 la nivel de grup a fost de 380 milioane de euro.

PROMO