1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
RATBV vrea sa cumpere angajatilor ...

RATBV vrea sa cumpere angajatilor asigurari de viata

Transportatorul public din Brasov, RATBV, a initiat o licitatie pentru servicii de asigurare de viata pentru 862 de angajati, polita de grup fiind estimata la 163.401,83 lei.

Ofertele vor fi deschise la inceputul lunii noiembrie.

"Asigurarea facultativa de persoane pentru personalul RATBV SA trebuie sa acopere riscul de accident corporal/boala care afecteaza starea de sanatate a asiguratului, cu consecinte din cele mai diverse, care pot evolua pana la invaliditate partiala/totala sau deces al asiguratului, produse prin accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente (imbolnavire, accident, etc.), intervenite in timpul/din cauza muncii si indeplinirii sarcinilor din timpul serviciului. Obiectul achizitiei il constituie prestarea de "Asigurare facultativa de viata de grup, pentru angajatii RATBV", in beneficiu personalului din cadrul RATBV SA. Autoritatea contractanta va incheia un contract de asigurare pe o perioada de 1 an, cu un prestator din domeniul asigurarilor de viata, in urma aplicarii criteriului de atribuire conform procedurii selectate. Numarul mediu scriptic de angajati pentru care ofertantul isi va intocmi oferta financiara este de 862.

Prin contractul de asigurare, contractantul asigurarii se obliga sa plateasca prima de asigurare asiguratorului, iar acesta se obliga ca la producerea atat a riscului asigurat (boala sau accidentul), cat si in caz de boala cronica, sa plateasca furnizorul de servicii medicale sau asiguratului, dupa caz, despagubirea, in limitele si termenele convenite", scrie in caietul de sarcini al licitatiei.

Anterior, UNIQA Asigurari de Viata a incheiat cu RATBV o polita de grup pentru asigurarea angajatilor transportatorilor. Contractul a fost semnat in decembrie 2021 pentru suma de 60.311,70 lei.

Mai multe detalii despre RATBV AICI.