Publicatii - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor din Romania - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 XPRIMM Newsletters 
 PRIMM - Asigurari&Pensii 
 Insurance PROFILE 
 Anuarul Asigurarilor 
 XPRIMM Insurance Report Bucuresti
2
1 EUR = 4.7383 RON
1 USD = 4.2016 RON


RFI

Publicatii

Revista PRIMM - Asigurari & Pensii - Cea mai citita publicatie din Romania dedicata promovarii pietei asigurarilor si pensiilor private. Revista cuprinde sectiuni dedicate pietei asigurarilor, sectorului financiar-bancar si non-bancar, fondurilor de pensii, IT&C si multe altele.

Revista PRIMM – Asigurari & Pensii este principal Partener Media al celor mai importante conferinte de asigurare-reasigurare din Europa. Publicatia are o aparitie lunara si beneficiaza si de sustinerea unei platfome online: www.primm.ro.

Revista de Specialitate INSURANCE Profile

Publicata bilingv, atat in limba romana, cat si in engleza, prezinta trimestrial,in premiera, cele mai recente informatii despre rezultatele financiare ale companiilorde asigurari si brokeraj. Publicatia este disponibila si on-line, pentru descarcare accesati adresa www.insuranceprofile.ro

De asemenea, puteti accesa si numerele speciale dedicate pietelor de asigurari din Republica Moldova, Bulgaria, Azerbaijan, Georgia, Rusia, Turcia, Kazakhstan, Serbia si Macedonia.

Click aici pentru toate numerele speciale.
XPRIMM Insurance Report
XPRIMM Insurance Report reprezinta o varianta extinsa care analizeaza comparativ, alaturi de datele statistice furnizate de pietele din statele din Europa Centralasi de Est, si pe cele din statele ex-sovietice, din Rusia, Turcia si din Asia Centrala.
Revista de Specialitate MOTOR Insurance Report

Publicatia inlcude datele financiare pentru pietele deasigurari auto din 32 de state din Europa Centrala si de Est, Sud-Estul Europei, respectiv Comunitatea Statelor Independente. Revista cuprinde informatii specifice sectorului asigurarilor auto, cat si numeroase aspecte conexe acestuia: de la starea economica generala a pietelor analizate si statistici legate de parcul auto national, drumuri sau frecventa si cauzele principale ale accidentelor rutiere, pana la date privind subscrierile, daunele platite si problematica actuala in domeniul asigurarilor auto pentru fiecare tara analizata in raport.

ANUARUL ASIGURARILOR
Este o publicatie anuala cu caracter informativ, destinata familiarizarii publicului cu principalele coordonate ale
pietei de asigurari, precum si cu oferta de produse si servicii disponibile in domeniul asigurarilor.
Buletinele Informative de Asigurari XPRIMM - Publicate atat in romana, cat si in engleza, prezinta in rezumat stiri interne si internationale, dedicate domeniului asigurarilor, reasigurarilor, brokerajului si pensiilor private; interviuri, tendinte, informatii macroeconomice si dedicate domeniului financiar-bancar; agenda evenimentelor interne si internationale.


PAID

OMNIASIG
Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM