1asig.ro

Proiect CNADNR: rovinieta va putea fi cumparata si prin SMS

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va cheltui aproximativ 9 mil. EUR pentru extinderea la nivel national a sistemului informatic de emitere si control a rovinietei, care va putea fi procurata si prin SMS, informeaza Mediafax.

PROMO


Procesul de extindere reprezinta cea de-a doua etapa a dezvoltarii sistemului informatic de emitere, gestiune si control a rovinietei. Acesta vizeaza extinderea sistemului la nivel national, prin completarea necesarului de puncte de control automat, suplimentarea infrastructurii hardware si software, introducerea unor noi module functionale pentru sistemul informatic si amenajarea si dotarea unui nou data center pentru a asigura functionarea sistemului in caz de dezastru.

"Obiectivul general urmarit de CNADNR il reprezinta extinderea sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control a rovinietei in vederea cresterii incasarilor din vanzarea de roviniete pentru anumite categorii de vehicule cu cel putin 25%", se arata in caietul de sarcini al licitatiei.

In prezent, rovinieta poate fi cumparata de la subunitatile CNADNR si de la distribuitorii autorizati (Posta Romana, benzinariile OMV Petrom, MOL, ROMPETROL, Automobil Club Roman, UNTRR si altii).

3.305 accesari
Intrebarea saptamanii

Ai o asigurare medicala privata (produs care iti acopera o varietate de servicii medicale, la o multitudine de furnizori)?

- Da, de la serviciu
- Da, mi-am cumparat-o eu
- Nu, dar doresc sa imi fac una in urmatoarele 6 luni
- Nu, si nu doresc sa imi fac una in urmatoarele 6 luni


PROMO