1asig.ro
1asig.ro

Profitul net al TRANSILVANIA Broker a crescut cu peste 16% in 2018

5 min. / 1.540 cuvinte
In anul 2018, profitul net al TRANSILVANIA Broker de Asigurare a fost mai mare cu 16,24% decat cel raportat la sfarsitul exercitiului financiar anterior, ajungand la aproape 4 milioane de lei, conform rezultatelor preliminare.

PROMO


Totodata, venitul TRANSILVANIA Broker de Asigurare a crescut cu peste 15%, de la 53.9 milioane lei in 2017 la 62,14 milioane lei in 2018.

Valoarea totala a primelor intermediate a fost de 349,71 milioane de lei, cu 2,91% mai mult fata de anul 2017. Din total, subscrierile de pe segmentul asigurarilor generale au insumat 347,24 milioane de lei (+2,51%), in timp ce subscrierile life au fost de 2,46 milioane de lei (+133,59%).

"Am depasit cu succes un an 2018 caracterizat printr-o serie de provocari la nivel legislativ, provocari care ne-au pus in fata unor investitii serioase pentru a ne conforma din toate punctele de vedere. (...) Chiar daca in cursul anului au fost facute investitii majore in diverse arii-cheie de dezvoltare, cresterea profitului a fost una remarcabila. Totusi, consideram ca o crestere sustenabila nu poate exista in lipsa investitiilor semnificative. Astfel, vom continua sa investim strategic in dezvoltarea liniilor de business si ale relatiilor cu partenerii si colaboratorii nostri", a declarat Dan NICULAE, Directorul General al TRANSILVANIA Broker.

"In 2019, ne propunem sa continuam drumul inceput, sa continuam cresterile de doua cifre pe toate clasele de asigurari (in principal facultative), sa ne specializam si mai mult pe anumite nise, sa oferim tot mai multe solutii alternative de asigurare catre clientii corporate, sa diversificam gama de servicii conexe produselor de asigurare oferite clientilor nostri, iar toate aceste aspecte sa duca in final la un randament in crestere pentru investitori", a adaugat el.

Raportul complet al rezultatelor financiare preliminare ale companiei TRANSILVANIA Broker pentru anul 2018 poate fi consultat si pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

791 accesari