1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Produs index linked, in oferta limitata, de la BCR Asigurari de Viata

BCR Asigurari de Viata a dezvoltat, in parteneriat cu BCR si cu ERSTE Bank, BCR GARANT, un produs de asigurari de viata de tip index linked in editie limitata. Astfel, asigurarea index linked va putea fi achizitionata numai in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2009, din orice unitate BCR.

Caracteristica unica a acestui produs index linked este reprezentata de garantarea la scadenta contractului a returnarii capitalului investit in proportie de 100%, plus un randament minim garantat de 45% pentru investitia in euro sau de 84% pentru cea in lei. Aceste sume pot fi sporite cu venituri suplimentare rezultate din investitie.

Asigurarea de viata BCR GARANT de la BCR Asigurari de Viata combina trei componente: cea de protectie, cea investitionala, care ofera la scadenta garantia capitalului, dar si a unui randament minim, precum si cea de investitie, legata de valoarea de piata a costului de indici, responsabila pentru veniturile suplimentare.

Produsul este disponibil in doua programe index linked, unul in lei, celalalt in euro, iar durata de asigurare este de 7 ani, data de maturitate a politei fiind 1 decembrie 2016.

In caz de deces al persoanei asigurate, beneficiarul va primi valoarea mai mare dintre suma asigurata in caz de deces si valoarea contului individual, calculata pe baza valorii de piata a contului individual la data decesului, majorata cu 10% din suma asigurata in caz de deces.