1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Prima zi de conferinte din cadrul FIAR 2017 aduce in dezbatere tendintele globale din asigurari

Forumul International Asigurari-Reasigurari 2017 a inceput duminica, 21 mai a.c., cu traditionalul Welcome Cocktail si continua astazi cu doua conferinte de specialitate, intalniri bilaterale, dar si Receptia oficiala a FIAR si Gala XPRIMM Reinsurance Awards.

Astfel, in prima parte a zilei, participantii sunt asteptati la Conferinta Asigurarilor de Sanatate si Viata, unde vor fi aduse in dezbatere situatia asigurarilor private de sanatate in Europa Centrala si de Est, complexitatea ofertei serviciilor medicale private, dar si modul in care digitalizarea poate sa sustina dezvoltarea segmentului de asigurari de sanatate. Aceasta este sustinuta de ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, in calitate de Partener Principal, respectiv GROUPAMA Asigurari si APRIL Broker, in calitate de Parteneri, fiind organizata cu sprijinul Colegiului Pacientilor.

In a doua parte a zilei, Conferinta "Insurance Market Trends" reuneste reprezentanti ai Bancii Mondiale, dar si ai asociatiilor de asigurari din Austria, Germania, Slovenia si Romania veniti sa dezbata schimbarile din cadrul legislativ european si impactul acestora asupra companiilor de asigurare. Michael BRANDSTETTER, EU & International Affairs, VVO - Austrian Insurance Association, Juan - Ramon PLA, Secretary General, BIPAR, Managing Director, Corporation de Mediadores de Seguros, Spain, Member of IRSG , EIOPA, si Lenka de MAURO, Deputy Head of Office GDV - German Insurance Association - European Office, sunt doar cativa dintre vorbitorii care vor lua parte la discutii.

Pe intreaga durata a zilei de astazi, pauzele de cafea si pranzul sunt oferite de MILLI Re, Partener Principal al FIAR 2017.

De asemenea, in aceasta seara vor avea loc Receptia oficiala si Gala XPRIMM Reinsurance Awards - ceremonia traditionala in care sunt acordate premii reasiguratorilor care s-au remarcat, de-a lungul anului, prin performante deosebite. Evenimentul este oferit de ERGO si BCR Asigurari de Viata.

PROMO