1asig.ro
1asig.ro
Pregatim editia a IX-a a campaniei ...

Pregatim editia a IX-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

5 min. / 1.540 cuvinte

In fiecare an, luna octombrie aduce un proiect unic in piata asigurarilor din Romania: campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte". Editia din acest an a demersului, a IX-a, aduce in discutie, pentru a doua oara de la lansarea proiectului, o tema extrem de importanta si relevanta astazi: schimbarile climatice.

PROMO


De la incendii de vegetatie devastatoare, care ajung sa cuprinda orase, pana la furtuni violente, tornade aparute in zone in care acestea nu s-au manifestat pana in prezent, inundatii si viituri, dar si alte fenomene meteo extreme, este clar ca schimbarile climatice afecteaza, indirect, casele oamenilor de pretutindeni.

Asadar, editia a IX-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" urmareste sa atraga atentia atat asupra schimbarilor climatice si a impactului acestora asupra locuintele romanilor, cat si asupra masurilor pe care le pot lua acestia pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice (poluare, consum excesiv de energie etc.).

Obiectivele proiectului includ:

  • Cresterea gradului de constientizare a romanilor cu privire la pericolele la care le este expusa locuinta;
  • Informarea romanilor cu privire la formele de protectie financiara pe care le ofera incheierea unei asigurari obligatorii sau facultative de locuinta;
  • Cresterea gradului de constientizare privind impactul indirect al schimbarilor climatice asupra sigurantei locuintei si riscurile generate de schimbarile climatice
  • Cresterea gradului de informare cu privire la masurile care pot fi luate pentru protejarea mediului si reducerea efectelor schimbarilor climatice.
2.032 accesari