1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Paul MITROI a revenit la ASF

Paul MITROI a revenit, incepand cu luna februarie a.c., pe pozitia de Director al Directiei Reglementare-Autorizare de pe segmentul asigurarilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF.

El a fost detasat, pentru o perioada de peste un an de zile, la FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor, pe postul de Director al Directiei de Rezolutie.

In acest timp, Valentin IONESCU, Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara din cadrul ASF, a preluat atributiile lui Paul MITROI.

Paul MITROI este unul dintre specialistii cu cea mai mare experienta in piata de asigurari, acesta activand in cadrul fostei CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor inca din anul 2001.

ASF este autoritatea nationala, infiintata in anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobata prin Legea 113/2013, pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private, precum si a pietei de capital. ASF contribuie la consolidarea cadrului integrat de functionare a celor trei sectoare, care insumeaza peste 10 milioane de participanti.

PROMO