1asig.ro
1asig.ro
Pastila de sanatate, episodul 11: ...

Pastila de sanatate, episodul 11: Te-ai intrebat vreodata care este viteza gandului?

5 min. / 1.540 cuvinte
In episodul 11 al mini-seriei " Pastila de sanatate" avem raspunsul la intrebarea "Care este viteza gandului?", dar si solutii eficiente pentru un creier mai activ, fiindu-ne propuse 5 exercitii. In cazul in care vrei sa stii daca le poti rezolva pe toate, urmareste filmuletul. Totodata, vom afla ce acopera o asigurare de sanatate.

PROMO


Mini-seria online Pastila de Sanatate, lansata in cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate, urmareste sa aduca, in format animat, informatiile de baza despre asigurarile de sanatate si despre un stil de viata sanatos.

Videoclipurile includ, in functie de subiectul fiecarui episod, atat informatii generale de tip "Stiati ca" si sfaturi utile pentru un stil de viata sanatos, cat si detaliile de baza pe care fiecare roman ar trebui sa le stie despre asigurarile de sanatate.

Urmareste episodul 11 aici:Despre campanie

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker, FABRICA DE ASIGURARI si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.
1.684 accesari