1asig.ro
1asig.ro
Pachetul de asigurari auto ASIROM ...

Pachetul de asigurari auto ASIROM poate fi achizitionat online

5 min. / 1.540 cuvinte
Incepand de luna aceasta, produsele din gama de asigurari auto ASIROM pot fi achizitionat online. Clientii pot opta atat pentru CASCO, cat si pentru asigurarea RCA. In plus, pana la finalul lunii septembrie pot beneficia de tarife preferentiale la toate clauzele suplimentare, a anuntat compania.

PROMO


Atat CASCO, cat si asigurarea RCA, pot fi cumparate in 3 pasi simpli de pe www.myasirom.ro: se introduc datele masinii si ale conducatorului auto, se aleg acoperirile suplimentare dorite si se selecteaza una dintre optiunile de pret afisate, personalizate in functie de datele masinii. Ultimul pas il reprezinta salvarea ofertei, plata online si emiterea politei din contul MyAsirom.

Din acelasi cont se poate efectua si Inspectia de Risc pentru asigurare CASCO (sau se poate opta pentru inspectia de risc efectuata de catre un consultant ASIROM). Polita se primeste pe e-mail si poate fi vizualizata si descarcata si din contul MyAsirom.

Conform companiei, My Asirom este un tool creat special pentru a oferi o experienta simpla si rapida, atat clientilor existenti, cat si noilor utilizatori. In contul creat pe portal utilizatorul are acces la toate contractele sale de asigurare, administreaza ratele si platile si poate urmari statusul unui dosar de dauna.

"Principalul obiectiv al strategiei noastre este sa cream pentru client o experienta cat mai placuta, simpla si folositoare. Astfel ca facem serviciile sa fie disponibile si in online, pentru a oferi acces rapid, sigur si fara a fi nevoie de interventia unui agent, cu toate ca asistenta este mereu disponibila, atat online, cat si offline. Acum este si mai simplu pentru clientii nostri sa achizitioneze pachetul de asigurari auto: totul online, in aproximativ 10 minute. Mai ales in aceasta perioada in care am devenit poate mai constienti ca trebuie sa ne protejam atat pe noi, cat si pe cei dragi, dar si bunurile care ne fac viata mai usoara, precum autoturismul personal", a declarat Cristian IONESCU (foto), Presedinte al Directoratului ASIROM VIG.

Asigurarile din pachetul auto pot fi achizitionate cu tarife preferentiale pentru clauzele suplimentare, precum acoperire avarii (de la zgarieturi, izbiri, incediu, inundatii etc, pana la vandalism si riscuri civile etc), avarii produse elementelor vitrate, extinderea retelei de unitati reparatoare, clauza asistenta rutiera extinsa, clauza autoturism la schimb, acoperire furt total si partial, risc suplimentar pierdere si/sau furt chei, asigurarea pentru circulatia in afara drumurilor publice si circulatia pe drumuri inundate. Astfel, ASIROM incurajeaza preventia si isi indeamna clientii sa aiba grija de ei si de cei dragi.

Conform datelor de la Institutul National de Statistica, cele mai multe accidente rutiere de anul trecut au avut loc in lunile de concediu, august ocupand primul loc cu 11,1% din numarul total de accidente.

ASIROM Vienna Insurance Group este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata, cu experienta de peste 29 de ani in Romania. Compania are o retea nationala de 40 de agentii, peste 1.300 de agenti activi si numerosi parteneri externi.

ASIROM ocupa locul sapte in topul asiguratorilor de pe piata locala, cu o cota de piata de 6,01% si prime brute subscrise de circa 177,5 milioane de lei - conform calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.

1.056 accesari