1asig.ro
1asig.ro

PRIMM 150 Special: Stiati ca...

5 min. / 1.540 cuvinte
Stiati ca editiile de pana acum ale Revistei PRIMM - Asigurari & Pensii insumeaza peste 10.000 de pagini? Pentru a va putea crea o imagine, acestea reprezinta echivalentul a 8 DEX-uri puse unul peste altul - cea mai recenta editie a Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, publicata in 2012, are 1.230 de pagini.

Stiati ca, impreuna, cele 10.000 de pagini ale PRIMM reprezinta un total de 30 milioane de caractere, depasind cel mai lung roman din lume? Conform Cartii Recordurilor, opera "In cautarea timpului pierdut" a lui Marcel PROUST, detinatoarea recordului pentru cel mai lung roman, contine aproximativ 9,6 milioane de caractere.

Stiati ca, puse cap la cap, toate paginile tuturor Revistelor PRIMM - Asigurari & Pensii publicate pana in prezent s-ar intinde pe 2,97 kilometri? Acestea sunt aproape suficiente pentru a inconjura cea mai mica tara din lume, Vaticanul, care are o granita de o lungime totala de 3,2 kilometri.

Stiati ca editia cu numarul 150 este, in momentul de fata, cea mai "stufoasa" din istoria revistei? Cu cele 128 de pagini, PRIMM 150 Special depaseste de peste doua ori numarul mediu de pagini al unei editii normale si reprezinta cea mai extinsa revista din toata colectia existenta.

Stiati ca primul numar al publicatiei PRIMM a fost, de fapt, numarul 0 si a avut, in total, doar 16 pagini? Principalele rubrici incluse in aceasta editie de debut au fost "Eveniment", "Comentariu", "Piata asigurarilor" si "IMM".

2.179 accesari