1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Legatura dintre ...

Ora de Risc: Legatura dintre asigurari, celule stem si autism

Despre asigurarile complementare, parteneriatele din industria locala, noua asigurare care acopera costurile aferente unui potential transplant de celule stem la copii pentru tratarea autismului, si nu numai, discuta Claudiu CIUCLEA, Director Vanzari, EUROLIFE FFH, Bogdan IVANESCU, Director General, Stem Sure si creatorul platformei medicale Doctor MiT, si Bogdan BRINZA, expert, INK Broker, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, marti - 10 mai, de la ora 17:30.

EUROLIFE FFH in parteneriat cu Stem Sure (companie de servicii medicale din domeniul recoltarii, procesarii si stocarii de celule stem) lanseaza prima asigurare din Romania care acopera costurile aferente unui potential transplant de celule stem la copii pentru tratarea autismului. Asigurarea deconteaza 6.000 euro pentru transplant.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de EUROLIFE FFH in colaborare cu Stem Sure si INK - Broker de Asigurare, si este o inovatie atat pe segmentul asigurarilor, cat si pentru industria recoltarii de celule stem.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 11 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!