1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Antreprenor in ...

Ora de Risc: Antreprenor in constructii - pericole si solutii

Ce trebuie sa faca un antreprenor in constructii pentru a obtine o asigurare pentru lucrarile pe care le executa? Care sunt riscurile si beneficiile asigurarilor tip CAR? Care sunt situatiile excluse? Cat este pretul unui astfel de produs?

Cifrele arata ca cele mai cunoscute si mai bine vandute asigurari sunt cele auto (RCA si CASCO), urmate de cele pentru locuinte, calatorie, sanatate si viata. O asigurare mai putin cunoscuta, dar cel putin la fel de utila ca cele de mai sus, este si asigurarea lucrarilor de constructii.

De aceea, orice antreprenor care activeaza in aceasta piata este bine sa fie informat cu privire la riscurile si la beneficiile pe care acest tip de asigurare (CAR) le acopera sau nu.

Cel mai simplu o pot face marti, 6 decembrie, a.c., incepand cu 17.30, cand Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si invitata sa, Andreea MIHAI, Competence Center Manager, Property & Engineering, GrECo Romania, se vor afla in studioul RFI Romania, la emisiunea Ora de Risc, pentru a dezbate aceste intrebari.

Emisiunea "Ora de Risc" este transmisa saptamanal in fiecare marti, in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10. 
Va invitam sa ne urmariti pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. 
Ne puteti vedea pe pagina de Facebook "Ora de Risc" si asculta in format podcast pe pagina RFI Romania, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.
"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu peste 12 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!