1asig.ro
1asig.ro
OMNIASIG lanseaza serviciul ...

OMNIASIG lanseaza serviciul Asistenta COVID-19, pentru informarea corecta a clientilor

5 min. / 1.540 cuvinte
OMNIASIG Vienna Insurance Group continua seria de actiuni responsabile, in contextul pandemiei, prin initiative ce vizeaza sustinerea si grija fata de clienti si parteneri si lanseaza serviciul Asistenta COVID-19.

PROMO


Serviciul este menit sa ofere informatii oficiale si relevante clientilor companiei care solicita informatii si ghidaj pentru pasii necesari in cazul infectarii cu virusul COVID-19.

Serviciul este disponibil prin apel la call-center-ul companiei, 021.9669 - tasta 5. Clientii pot obtine de la consilierii din call-center informatii cu privire la virusul COVID-19 si modalitatea responsabila de a actiona in diferite situatii. Astfel, acestia pot afla prin intermediul acestui serviciu:
  • care sunt simptomele virusului;
  • ce trebuie sa faca in cazul in care prezinta simptome;
  • unde se poate face testul in judetul in care se afla;
  • ce trebuie sa faca in cazul in care rezultatul testului este pozitiv;
  • care sunt datele de contact ale Directiei de Sanatate Publice din judetul de domiciliu;
  • care este situatia actuala a cazurilor in alte tari;
  • ce echipament medical trebuie sa aiba acasa;
  • cum sa ia contact cu medicul si care ar fi cadrul general de tratament recomandat;
  • unde se pot gasi farmacii non-stop si supermarket-uri care pot livra la domiciliu cumparaturile in caz de izolare/carantinare;
  • ce proceduri pot fi urmate dupa infectarea cu COVID-19 in cazul in care clientul detine o polita de asigurare de sanatate.
"Consilierul din call-center ofera doar informatii utile, care provin din partea autoritatilor competente si va incerca sa raspunda cat mai prompt nelamuririlor clientilor. Serviciul Asistenta COVID-19 are rol strict informativ, iar consilierul va oferi doar indumare catre centre specializate, explicand clar pasii necesari de urmat", au transmis oficialii OMNIASIG.

"OMNIASIG isi reafirma astfel angajamentele fata de asiguratii sai si face demersurile necesare prin care se asigura de informarea corecta a acestora cu privire la situatia actuala", au adaugat acestia.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta de 25 de ani pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari asiguratori din tara. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national.

1.433 accesari