1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
OMNIASIG extinde acoperirea ...

OMNIASIG extinde acoperirea asigurarii de calatorie in contextul pandemiei COVID-19

OMNIASIG Vienna Insurance Group anunta adoptarea unei masuri speciale privind extinderea, fara niciun cost suplimentar, a acoperirii politelor de calatorie in strainatate in cazul imbolnavirii cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) pentru toti asiguratii care au deja o astfel de polita, sau care vor incheia una. Aceasta acoperire extinsa este valabila pentru toate politele de asigurare de calatorie in strainatate.

"Sanatatea si protectia clientilor si partenerilor nostri sunt printre principalele preocupari ale companiei in dezvoltarea si adaptarea produselor si serviciilor noastre. Astfel, pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri de protectie sporita in contextul actualei pandemii de COVID-19, am decis adoptarea unei masuri speciale privind extinderea, fara niciun cost suplimentar, a acoperirii politelor de calatorie in strainatate pentru toti asiguratii care au deja o astfel de polita, sau care vor incheia una. Aceasta acoperire extinsa este valabila pentru toate politele de asigurare de calatorie in strainatate, si include de acum si asistenta medicala de urgenta in cazul infectarii cu coronavirus, precum si repatrierea, in caz de deces cauzat de COVID-19", se arata in comunicatul companiei.

Acoperirea extinsa este aplicabila indiferent de tara de destinatie, pentru evenimente produse incepand cu 22 iulie 2020, fiind valabila pana la data la care se va comunica decizia de modificare sau incetare a acestei masuri speciale, decizia urmand a produce efecte pentru viitor.

Prin astfel de masuri, compania continua strategia sa de dezvoltare pe segmentele de asigurari non-auto, oferind servicii de cea mai inalta calitate pentru acoperirea riscurilor de calatorie peste granite.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta pe piata asigurarilor din Romania din 1995, fiind o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Valoarea totala a primelor brute subscrise de OMNIASIG Vienna Insurance Group in primele trei luni ale anului 2020 este de peste 300 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 6% comparativ cu perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, compania a inregistrat o crestere de aproape 20% a volumului total de despagubiri platite, care a ajuns la valoarea de peste 200 milioane de lei.