1asig.ro
1asig.ro

OMNIASIG asigura din nou flota Tarom

5 min. / 1.540 cuvinte
OMNIASIG Vienna Insurance Group asigura pentru al doilea an consecutiv flota operatorului aerian national Tarom. Politele de asigurare Casco Toate Riscurile (inclusiv piese de schimb si echipamente) si Raspundere Civila intra in vigoare la data de 1 decembrie 2019 si sunt valabile timp de 12 luni, pana pe 30 noiembrie 2020.

PROMO


OMNIASIG are o expertiza vasta pe segmentul asigurarilor de aviatie, precum si specialisti cu experienta, recunoscuti la nivelul pietei. Cu un istoric indelungat si un portofoliu relevant pe aceasta piata, compania este un lider al segmentului amintit si vizeaza o dezvoltare continua si sustinuta.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de peste 630 milioane lei in primul semestru din 2019, mai mari cu 14% comparativ cu perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, valoarea totala a despagubirilor platite de companie a fost de peste 413 milioane de lei.

823 accesari