1asig.ro
1asig.ro
OMNIASIG aniverseaza 25 de ani de ...

OMNIASIG aniverseaza 25 de ani de activitate, in care a platit despagubiri de peste 11,8 miliarde lei

5 min. / 1.540 cuvinte
OMNIASIG Vienna Insurance Group aniverseaza 25 de ani de activitate, timp in care a achitat despagubiri de peste 11,8 miliarde de lei si a raportat prime brute subscrise de peste 19 miliarde de lei (incluzand si S1 2020).

"In 25 de ani de activitate, obiectivele principale ale OMNIASIG au fost si sunt in continuare sa asigure intotdeauna servicii de calitate pentru clienti, sa fie mereu o companie de incredere si sa faca din performanta o traditie. Compania a reusit sa atinga aceste obiective adaptandu-se constant la nevoile pietei si a reusit sa asigure satisfactia si increderea clientilor venind in intampinarea acestora de-a lungul celor 25 de ani, prin plata unui numar de peste 2,7 milioane dosare de dauna, valoarea totala a despagubirilor platite in cei 25 de ani fiind de peste 11,8 miliarde lei. Valoarea primelor brute subscrise in cei 25 de ani este de peste 19 miliarde lei, aceasta suma incluzand si datele din primul semestru al anului curent", au transmis oficialii companiei.

Conform acestora, "anul aniversarii este unul cu multe provocari, avand in vedere situatia cauzata de pandemia Covid-19, insa acest context nu ne-a gasit nepregatiti. OMNIASIG a implementat un plan bine structurat prin care a asigurat permanent continuitatea activitatii, pentru a raspunde eficient tuturor nevoilor clientilor si partenerilor, precum si pentru a oferi un mediu de lucru stabil angajatilor".

In decursul celor 25 de ani, compania a demonstrat stabilitate financiara, profesionalism si integritate, dovedite si prin cele 28,4 milioane de polite incheiate, dintre care 12,9 milioane au fost polite RCA, 4,2 milioane polite de asigurare a locuintei, 1,4 milioane polite Casco si 3,8 milioane polite de asigurare de calatorie, iar restul fiind alte tipuri de polite.

"Aniversarea celor 25 de ani este un moment potrivit sa ne uitam in urma, sa analizam tot ce am realizat pana acum si, in acelasi timp, sa privim increzatori spre viitor. OMNIASIG a fost si este in topul celor mai solide, stabile si de incredere companii de asigurare din Romania si obiectivul nostru principal este sa ne mentinem aceasta pozitie. Pentru a ne atinge acest obiectiv, urmarim intotdeauna sa ne respectam promisiunile fata de clientii si partenerii nostri, oferindu-le incredere si venind permanent cu solutii inovatoare, adaptate nevoilor lor. Ne-am axat si ne vom axa in continuare pe o strategie de dezvoltare durabila, pe termen lung, prin care putem asigura stabilitatea si puterea companiei de a oferi mereu incredere clientilor, partenerilor si angajatilor nostri", a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group.

"Intrucat anul aniversarii este unul al provocarilor si al schimbarilor, ne dorim in continuare sa fim solidari si fata de comunitate si sa actionam responsabil, ca si pana acum. Suntem optimisti ca ne vom putea bucura impreuna de aniversarea celor 25 de ani si ca vom putea trece tot impreuna, cu bine, de aceste momente dificile", a adaugat el.

Digitalizarea reprezinta pentru OMNIASIG o prioritate de mai multa vreme, astfel ca a urmarit constant comportamentul clientilor pentru a-si ajusta serviciile si facilitatile in concordanta cu nevoile acestora, iar in ultimii ani a dezvoltat multiple solutii in aceasta directie.

Pentru 2020, precum si pentru urmatorii ani, OMNIASIG are in plan sa isi continue activitatea in mod durabil, asigurand astfel clientilor, partenerilor si angajatilor siguranta pe care toata lumea o cauta in aceasta perioada. Totodata, compania isi propune sa faca fata provocarilor, investind in digitalizare, aducandu-si contributia la o industrie mai solida, mai pregatita si mai orientata catre client, se mai precizeaza in comunicatul transmis de asigurator.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piata asigurarilor in Austria, precum si in Europa Centrala si de Est. Grupul este format din aproximativ 50 de companii din 30 de tari si are peste 22 de milioane de clienti. Actiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994 si beneficiaza de un rating A+ cu perspectiva stabila din partea reputatei agentii internationale de rating Standard & Poor's.

OMNIASIG Vienna Insurance Group s-a mentinut constant in topul celor mai mari asiguratori din tara. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national, cu peste 1.100 de angajati.

1.532 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO