1asig.ro

OMNIASIG VIG confirma ca este asiguratorul fabricii de condimente din Alba, distrusa de incendiu

5 min. / 1.540 cuvinte
In dimineata zilei de sambata, 2 februarie 2019, un incendiu a izbucnit la fabrica Solina Romania, din judetul Alba, distrugand intreaga fabrica de ingrediente alimentare. OMNIASIG Vienna Insurance Group confirma faptul ca producatorul este asigurat la societate, in baza unei polite de tip "Asigurare de incendiu si alte riscuri pentru cladiri si continut".

PROMO


"Suntem alaturi de asiguratul nostru si depunem toate eforturile pentru solutionarea situatiei cu celeritate. Pentru a oferi asistenta necesara asiguratului, o echipa din cadrul Directiei Daune a OMNIASIG Vienna Insurance Group s-a deplasat la fata locului la foarte scurt timp de la izbucnirea incendiului, in prezent fiind desfasurate procedurile de constatare si evaluare a daunelor", au transmis, marti, reprezentantii asiguratorului.

Hala industriala din Alba Iulia, cu o suprafata de aproximativ 10.000 metri patrati a fost distrusa complet in incendiu. Din fericire, angajatii fabricii nu se aflau in hala, astfel ca nu au fost inregistrate victime.

Conducerea fabricii Solina Romania a anuntat, in weekend, ca va face toate eforturile necesare pentru a le asigura angajatilor afectati de distrugerea fabricii de condimente din Alba Iulia, mistuita de flacari, "continuitate, siguranta locului de munca si perspectiva viitorului".

"In acest moment, obiectivul nu mai este operabil, pagubele sunt majore. Cauzele declansarii incendiului sunt inca necunoscute si vor fi comunicate in urma finalizarii anchetei de catre autoritatile competente. Mentionam faptul ca fabrica Solina din Alba Iulia era autorizata ISU si intrunea toate conditiile necesare unei operari sigure, aspect deja comunicat si de autoritatile competente. In aceste momente, siguranta oamenilor, a bazelor de date si reluarea business-ului sunt cele mai importante aspecte pentru companie", se arata in comunicatul semnat de Ciprian GRADINARIU, Country Manager, Solina.

OMNIASIG Vienna Insurance Group, prezenta pe piata de asigurari din Romania inca din anul 1995, este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat o evolutie pozitiva si un rezultat profitabil in primul semestru din 2018, primele brute subscrise inregistrand o crestere de peste 9% fata de perioada similara a anului anterior, cu un total de peste 558 milioane lei. Valoarea totala a despagubirilor platite in aceasta perioada s-a ridicat la peste 306 milioane lei, iar cele mai mari valori au fost inregistrate in cazul accidentelor auto, care au avut loc preponderent in afara tarii, si a incendiilor.

1.197 accesari