1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

OMNIASIG: 550 de avizari de daune dupa furtuna cu grindina din zona de Nord si Nord-Vest a tarii

In urma fenomenelor meteorologice severe, de tip furtuna, ploi torentiale si grindina, care au avut loc in dupa-amiaza zilei de marti, 28 mai a.c., in zona de Nord si Nord-Vest a tarii, OMNIASIG Vienna Insurance Group a primit, pana joi dimineata - 30 mai, 550 de avizari de daune.

Compania precizeaza ca vine in sprijinul asiguratilor sai si informeaza ca in zonele afectate se afla deja mai multi experti specializati in constatarea daunelor din partea companiei, pentru a eficientiza procesul de instrumentare a daunelor avizate.

"Bucatile de grindina de mari dimensiuni au provocat daune semnificative, astfel ca, pana la ora 10.00 a acestei dimineti (joi, 30 mai - n.red.) au fost inregistrate deja 550 de avizari in total, din care 220 pentru polite Non Auto, iar 330 pentru polite CASCO", se precizeaza in comunicatul asiguratorului.

Avizarea daunei se poate face prin urmatoarele modalitati:

- Call-center OMNIASIG - 021.9669 (tarif normal)
- Email avizari@omniasig.ro
- Prin formularele online de avizare daune de pe website-ul companiei: https://www.omniasig.ro/formular-online-declaratie-daune.html

Pentru daunele Non Auto, incepand cu anul 2018, OMNIASIG a introdus facilitatea de autoconstatare pentru persoanele fizice si juridice, care detin polite de asigurare la OMNIASIG, in limita sumei de 10.000 RON, in anumite conditii. Astfel, compania vine in sprijinul asiguratilor, prin reducerea timpului de instrumentare, precum si prin simplificarea procesului.

"Compania va depune toate eforturile necesare pentru a solutionarea rapida a tuturor dosarelor de dauna, cu scopul de a facilita plata despagubirilor in urma fenomenelor meteo extreme ce au afectat judetele din Nord si Nord-Vestul tarii, in data de 28 mai 2019. Vom reveni in perioada urmatoare cu informatii actualizate, ce vor include numarul total de avizari daune, precum si valoarea totala a despagubirilor platite", au transmis oficialii companiei.

OMNIASIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piata asigurarilor in Austria precum si in Europa Centrala si de Est. Grupul cu o traditie indelungata, branduri puternice si o relatie apropiata cu clientii, este format din aproximativ 50 de companii din 25 de tari. VIG are o experienta de aproape 200 de ani in domeniul asigurarilor. Avand aproximativ 25.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontestabil in Austria si in pietele ECE pe care activeaza. Grupul se bucura de o pozitionare excelenta, care ii permite sa valorifice oportunitatile de crestere pe termen lung, intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotata dintre emitentii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a raportat o crestere de 11% a volumului de prime subscrise la finalul anului 2018, in linie cu cresterile constante inregistrate pe parcursul anului, urmarind strategia companiei de subscriere prudenta si dezvoltare sustenabila. Astfel, volumul total al primelor brute subscrise a fost de peste 1,17 miliarde lei. In acelasi timp, profitul brut conform standardelor de raportare IFRS in scop de consolidare a fost de 40,5 milioane lei.

OMNIASIG VIG a urcat, in 2018, pe locul trei in totalul pietei de asigurari din Romania si pe locul doi pe segmentul asigurarilor generale.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Mihai TECAU: Un client castigat ca reputatie inseamna alti clienti castigati mai departe

PROMO