1asig.ro
1asig.ro
O noua tema abordata de chatbot-ul ...

O noua tema abordata de chatbot-ul RoboCasa

5 min. / 1.540 cuvinte

RoboCasa, primul chatbot care iti povesteste despre protectia casei tale, lansat in cadrul editiei din 2018 a campaniei de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte", si-a "actualizat" si in acest an baza de date. 

PROMO


Imbunatatit in fiecare an de cand a fost lansat, chatbot-ul RoboCasa ofera, in premiera, incepand din acest an, cateva sfaturi pentru propritarii afacerilor mici si mijlocii care vor sa isi protejeze afacerea prin incheierea unei asigurari potrivite nevoilor lor.

De asemenea, chatbot-ul raspunde, in continuare, si solicitarilor de detalii despre asigurarile obligatorii sau facultative de locuinta, recomandari despre cum sa iti protejezi cat mai bine casa impotriva unor riscuri precum incendii, furturi si nu numai, dar ofera si sfaturi de protectie a mediului.

Lansata in octombrie 2018, RoboCasa reprezinta o entitate tip AI-CASA 1.0 - Agent Inteligent Casa Automatizata care Stie Asigurari si ofera, in mod interactiv, informatii de baza despre cele doua tipuri de polite pe care romanii le pot incheia pentru protectia locuintei lor: polita PAD, respectiv asigurarea facultativa. De asemenea, RoboCasa ii ajuta, cu sfaturi practice, pe toti cei care vor sa isi protejeze cat mai bine casele de diversele riscuri care le ameninta constant.

Chatbot-ul poate fi accesat pe pagina asigurarealocuintelor.ro/chat.

Despre proiect

Editia a IX-a a campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, alaturi de protectia "casei" in care "locuiesc" toate casele noastre - mediul inconjurator.

Proiectul este organizat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania.

Parteneri campaniei sunt EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, PAID Romania, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, DESTINE Broker, GENERALI Romania, ERGO, EUROLIFE, ASITO Kapital, Renomia SRBA Insurance Broker, AON Romania, INTER Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, CAMPION Broker, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker, FABRICA de Asigurari si ROM Insurance.

Campania se desfasoara cu sprijinul UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te

 

858 accesari