1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

O companie de asigurari din SUA, dispusa sa plateasca 85.000 USD pentru o persoana care sa calatoreasca in lume timp de un an

O companie de asigurari din SUA este dispusa sa plateasca 85.000 USD unei persoane, pentru ca acesta sa calatoreasca, in intreaga lume, timp de un an, informeaza CNBC. Compania - o platforma online de comparare a asigurarilor, denumita Insuranks -, a anuntat, recent, un post care presupune calatorii internationale o data pe luna, timp de un an calendaristic, singurul "job" al candidatului selectat urmand a fi sa faca blogging, vlogging si sa posteze pe retelele sociale informatii despre aventurile sale in lume. Insuranks subliniaza ca un singur candidat va fi selectat pentru acest job.

Mai mult, candidatul selectat va primi in plus pana la 2.000 USD pentru zboruri dus - intors, 3.000 USD pentru cazare, 600 USD pentru mancare si bautura, 1.000 USD pentru activitati si, nu in ultimul rand, 500 USD pentru a inchiria un vehicul. De asemenea, candidatul ales va beneficia de asigurare internationala auto, asigurare de calatorie si asigurare de business. Pentru a intra in posesia banilor, candidatul va trebui, de asemenea, sa promoveze public pachetele de asigurare ale Insuranks.

Momentul ar putea fi unul mai putin ideal, in conditiile in care noua varianta Omicron a COVID-19 este, in prezent, in crestere in intreaga lume, dand peste cap planurile de calatorie - mai multe tari au limitat, in ultimele saptamani, calatoriile internationale, inclusiv India, Australia, dar si mai multe tari din UE. Un an de calatorii pare, intr-adevar, un potential antidot pentru pofta de calatorie reprimata, insa o astfel de aventura presupune si anumite riscuri.

Potrivit CNBC, calatoriile frecvente perturba rutinele, mai ales in cazul celor care calatoresc in functie de mai multe fusuri orare. Fusul orar, subliniaza sursa citata, poate afecta ritmul cardiac, poate sa intrerupa somnul, poate afecta concentrarea si poate provoca tulburari gastrointestinale. De asemenea, poate duce la cresterea in greutate, potrivit unui studiu realizat in 2015 si publicat in Cell Metabolism.

Cei interesati de job-ul Insuranks trebuie, ca parte a aplicatiei, sa posteze un videoclip de 60 de secunde pe Instagram, in care sa explice de ce acesta este un job de vis. De asemenea, trebuie sa si nominalizeze public prieteni sau membri ai familiei care si-ar dori sa devina globetrotter. Potrivit site-ului companiei, va fi ales candidatul cu "cea mai creativa inscriere". Candidatii trebuie sa aiba cel putin 18 ani si sa detina un pasaport valabil. Ultima zi de inscriere, 31 ianuarie 2022.

Detalii, AICI.