1asig.ro
1asig.ro

Numele tau este in "Hall of Fame"?

Agenti si brokeri din toata tara au inceput sa se alature deja campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" in calitate de sustinatori oficiali, iar numele lor se regaseste in "Hall of Fame"! Tu te numeri printre ei?

Pana acum si-au declarat sustinerea:
 • Talos Insurance Consulting
 • Safety Broker Campia Turzii
 • Alexandra Molodoi
 • Asigurari Creative
 • NEW AGE INSURANCE BROKER
 • Novalto Broker de Asigurare
 • Rodica Morosanu - Asistent in brokeraj
 • Safety Asig
 • Cristian Gheorghe - Asistentul tau in brokeraj
 • Web ASIG Cluj
 • Vasiliu Alin Radu
 • Cristina Donadin
 • Pojum Cristina Helena
 • Bubutanu Georgiana - Roxana
Cum poti ajunge si tu in "Hall of Fame"?

Esti agent sau broker de asigurare si vrei sa iti ajuti clientii sa afle mai multe despre asigurarile de locuinta? Esti pur si simplu o persoana care crede in importanta si rolul acestor polite? Te vrem alaturi de noi!

Devino sustinator oficial al campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"! Noi iti facem kit-ul tau de social media personalizat si iti scriem numele in "Hall of Fame"!

Vrei un kit de social media personalizat? Trimite-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Luna Asigurarilor de Locuinte" si numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice! Noi iti transmitem pe mail propriul tau Kit de social media!

Daca nu doresti un kit personalizat, poti descarca kit-ul de social media standard de aici.

De asemenea, da share mesajelor, infograficelor si imaginilor de pe pagina de Facebook a campaniei pe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai!

Vrei sa distribui brosura informativa clientilor tai? Scrie-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro in care ne spui in ce orase/ localitati ai putea distribui brosura si cam de cate ai avea nevoie***, iar noi vom lua legatura cu tine pentru a stabili toate detaliile.

Despre "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este organizata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Partenerii Strategici ai proiectului sunt PAID Romania - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, OMNIASIG VIG si GROUPAMA Asigurari. De asemenea, demersul este sustinut de EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, UNIQA Asigurari, DESTINE Broker, ASIROM VIG, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, ERGO Asigurari, GrECo Romania, GENERALI Romania, EUROLIFE ERB, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, INTER Broker de Asigurare, DAW Management Broker de Asigurare, GARANTA Asigurari, AON Romania, VERASIG Broker, CONSULTANT AA si OTTO Broker in calitate de Parteneri.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ, ziuaveche.ro si spatiulconstruit.ro.

Cea de-a VII-a editie a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" are ca obiectiv sa le reaminteasca romanilor ca pot face ceva pentru siguranta locuintei lor, chiar si in fata unor dezastre de proportii.

Mai mult decat atat, in acest an, in premiera, campania urmareste sa atraga atentia atat asupra schimbarilor climatice si a impactului acestora asupra locuintelor romanilor, cat si asupra masurilor pe care le pot lua acestia pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice (poluare, consum excesiv de energie etc.).

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro si pe pagina de Facebook.

***numarul brosurilor va fi stabilit in functie de fiecare solicitare, fiind luate in considerare tirajul disponibil si numarul de solicitari