1asig.ro
1asig.ro
Nu uita! Weekend-ul asta, te ...

Nu uita! Weekend-ul asta, te provocam sa faci curatenie intr-un colt verde! Fii parte din schimbare!

5 min. / 1.540 cuvinte

Gesturile mici fac lumea mai buna! Tocmai de aceea, in cadrul campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte", te provocam sa cureti o zona verde la alegere in perioada 22- 24 octombrie! Punem la bataie si niste premii! Inscrie-te completand formularul de aici ca sa afli toate detaliile si sa fii la curent cu initiativa!

Cum se desfasoara initiativa?

Pasul 1: Alege-ti locul pe care vrei sa il cureti in weekend-ul 22 - 24 octombrie - fie ca vorbim de o zona dintr-un parc din apropierea ta, malul unui rau sau lac din apropiere, un colt verde de langa locuinta ta sau chiar un popas de pe drum (daca esti plecat in acea perioada).

Pasul 2: Inscrie-te in formularul de aici, ca sa te tinem la curent cu initiativa si sa iti dam detaliile de care ai nevoie!

Pasul 3: Oricand in weekend-ul 22 - 24 octombrie, iesi la curatenie in locul ales de tine. Poti lua cu tine si cativa prieteni sau membri ai familiei. Nu uita sa faci cel putin cateva fotografii sau chiar o filmare, pentru a ne transmite dovada curateniei facute. Avem nevoie de video in format landscape (filmare pe orizontal). Daca nu poti realiza decat fotografii, ne-ar ajuta cel putin doua de tipul "inainte"-"dupa". "Inainte" - foto cu zona inainte de a fi curatata, "Dupa" - foto cu zona dupa ce a fost curatata si sacul de gunoi rezultat.

Pasul 4: Dupa ce ai facut curatenie, trimite-ne fotografiile si filmarile facute pe mail-ul executiv@appa-asigurari.ro sau direct pe pagina de Facebook Asigura-te si ai sansa de a castiga unul din cele trei premii pe care le punem la bataie!

Poti castiga:

- 1 purificator de aer, acordat initiativei cu cel mai mare impact sau echipei / persoanei care a dat dovada de cea mai multa harnicie

- 2 vouchere de 300 lei, la un magazin online, acordate prin tragere la sorti

Esti broker sau agent de asigurare? Reprezinti o companie? Ia-ti echipa la curatenie!

Daca esti agent sau broker de asigurare sau reprezinti o companie din domeniu, poti transforma initiativa intr-o actiune de teambuilding! Astfel:

  1. Da de veste in randul echipei tale, a angajatilor si colaboratorilor tai!
  2. Intre 22 si 24 octombrie, sustine participarea voluntarilor din cadrul companiei! Ia-ti echipa si transforma activitatea intr-o actiune de de teambuilding/ voluntariat prin care aduceti o schimbare reala in mediul inconjurator!

Nici nu ai nevoie de foarte multe lucruri. Pentru o echipare corespunzatoare, noi recomandam sa ai:

- Manusi de unica folosinta - o pereche de persoana

- Un sac de gunoi de persoana

- Masca de protectie - purtata conform recomandarilor de protectie COVID-19 din localitatea ta

- Solutie dezinfectanta/ servetele dezinfectante

- Cleste de gunoi/ tepusa pentru adunatul gunoaielor

Hai sa facem lumea mai buna impreuna!

Despre proiect

Editia a IX-a a campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, alaturi de protectia "casei" in care "locuiesc" toate casele noastre - mediul inconjurator.

Proiectul este organizat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania.

Parteneri campaniei sunt EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, PAID Romania, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, DESTINE Broker, GENERALI Romania, ERGO, EUROLIFE, ASITO Kapital, Renomia SRBA Insurance Broker, AON Romania, INTER Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, CAMPION Broker, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker, FABRICA de Asigurari si ROM Insurance.

Campania se desfasoara cu sprijinul UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te.

1.082 accesari